ΚΥΠΡΟΣ – ΒΟΥΛΗ: Δεν έχουμε λάβει λίστα πολιτικών που έσβησαν δάνεια

Διαψεύδει ο καθ’ ύλην αρμόδιος εκπρόσωπος της κυπριακής Βουλής των Αντιπροσώπων ότι έχει λάβει λίστα με ονόματα πολιτικών απ’ όλα τα κυπριακά κόμματα οι οποίοι κατάφεραν να σβήσουν τα δάνεια που είχαν λάβει από κυπριακές τράπεζες.

Ο κ. Δημήτρης Συλλούρης, πρόεδρος της επιτροπής Θεσμών, Αξιών και Επιτρόπου Διοικήσεως διέψευσε ότι η Βουλή έχει παραλάβει κατάλογο με διαγραφέντα δάνεια:

«Επειδή

διάφορες φήμες ή και δημοσιεύματα φέρουν ονόματα φυσικών ή νομικών προσώπων να περιλαμβάνονται σε κατάλογο που δήθεν έχει κατατεθεί ενώπιον της επιτροπής σε σχέση με τα διερευνώμενα από την επιτροπή θέματα, διευκρινίζεται ότι κανένας κατάλογος με τέτοια στοιχεία δεν έχει ακόμη κατατεθεί ενώπιον της επιτροπής ή της Βουλής των Αντιπροσώπων για τα θέματα αυτά», τονίζει ο κ. Συλλούρης. Στη δήλωσή του, ο πρόεδρος της επιτροπής Θεσμών προσθέτει ότι «οποιεσδήποτε διαδόσεις ή δημοσιεύματα αναφορικά με ονόματα που δήθεν περιλαμβάνονται σε τέτοιο κατάλογο, δεν εξυπηρετούν με κανένα τρόπο το έργο της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Θεσμών, Αξιών και Επιτρόπου Διοικήσεως».

Keywords
Τυχαία Θέματα