Κρίσιμες ώρες για τον ΔΟΛ – Απεργία, stop οι πληρωμές

Επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες κήρυξε από απόψε η ΕΣΗΕΑ και οι εργαζόμενοι στον ΔΟΛ- Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη, διαμαρτυρόμενοι για μη καταβολή δεδουλευμένων και αθέτηση των υποσχέσεων της διεύθυνσης του Ομίλου για διευθέτηση των προβλημάτων.

Στην σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση των εργαζομένων έγινε γνωστό πως πλέον ο εκδότης Σταύρος Ψυχάρης δεν μπορεί και δεν προτίθεται να

καλύψει τα ποσά που αφορούν οικονομικές απαιτήσεις ως προς τα δεδουλεμένα, τις αποζημιώσεις, και τις λοιπές εκκρεμότητες.

Την περασμένη Παρασκευή επρόκειτο να καταβληθεί στους εργαζομένους το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου αλλά δεσμεύτηκε από την Εθνική Τράπεζα έναντι οφειλών του ΔΟΛ. Ηδη οι οφειλόμενοι μισθοί άγγιζαν τους πέντε ενώ εκκρεμεί και η καταβολή δώρου.

Αύριο, το πιθανότερο είναι πως δεν θα κυκλοφορήσουν τα Νέα, ενώ την Κυριακή μάλλον δεν θα κυκλοφορήσει και το Βήμα της Κυριακής στα περίπτερα.

Όπως έγινε γνωστό, εκτός απροόπτου, ο ΔΟΛ θα περάσει από την 1η Ιανουαρίου στις πιστώτριες τράπεζες για να γίνει εκκαθάριση εν λειτουργία.

Keywords
Τυχαία Θέματα