Κοντονής σε Προέδρους ΠΑΕ: Διώξτε τους ταραξίες από τα γήπεδα! Θα διακόψω το πρωτάθλημα

«Είμαστε στο όριο και θα διακόψουμε το πρωτάθλημα. Είναι το μόνο όπλο που μένει να χρησιμοποιήσουμε και αν χρειαστεί θα το κάνουμε. Δεν υπάρχει άλλη λύση, αν δεν εφαρμοστούν οι κανονισμοί και οι νόμοι θα διακόψω το πρωτάθλημα. Πρέπει να συνεργαστείτε και εσείς και να επεμβαίνετε στην ΕΠΟ» είπε απευθυνόμενος στα μέλη της Σούπερ Λίγκας (πλην Παναθηναικού που απείχε) ο ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής

«Πρέπει

να πείτε στην ΕΠΟ ότι το ποδόσφαιρο καταστρέφεται. Να δουλέψουμε όλοι μαζί για το καλό του ποδοσφαίρου. Δεν αναλαμβάνεται τις ευθύνες σας, δεν κάνετε τίποτα» είπε -μεταξύ άλλων- ο υφυπουργός.

Ο κ. Κοντονής κατηγόρησε τους προέδρους των ΠΑΕ ότι δεν κάνουν τίποτα για να φύγουν τα ταραχοποιά στοιχεία από τα γήπεδα, λέγοντας τους ότι φοβούνται να τους υποδείξουν στην αστυνομία και ζήτησε την βοήθειά τους και μέσω των δικών τους ενεργειών και μέσω πίεσης προς την ΕΠΟ, ώστε η κατάσταση να βελτιωθεί. Μάλιστα τους επεσήμανε, ότι πλέον μιλάμε για κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ζητώντας την βοήθειά τους ώστε να προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα