Κοντά στην εξαγορά της Pepsico HBH η Λουξ Μαρλαφέκας – Τι δηλώνει η διοίκηση

Κοντά στην εξαγορά της Pepsico HBH βρίσκεται η Λουξ Μαρλαφέκας και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών έχουν ξεκινήσει τις τελευταίες εβδομάδες.

«Έχουν υπάρξει συζητήσεις κατά το πρόσφατο παρελθόν. Όλα τα σενάρια συνεργασίας είναι ανοικτά και κλειστά συγχρόνως». Την απάντηση αυτή, έδωσε στο Euro2day.gr ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΛΟΥΞ Μαρλαφέκας κ. Γιάννης Μαρλαφέκας αναφορικά με τις φήμες και τα δημοσιεύματα.

Η

Pepsico HBH η οποία τα τελευταία χρόνια έχει συσσωρεύσει σημαντικές ζημιές στην ελληνική αγορά, ήταν ένα βήμα πριν την αποχώρηση της από την Ελλάδα, ενδεχόμενο που όπως φαίνεται τελικά εγκαταλείφθηκε, όπως αναφέρει το fpress.gr.

Ηδη η εταιρία έχει προχωρήσει σε κλείσιμο του εργοστασίου εμφιαλωμένου νερού στο Λουκτράκι και έχει προχωρήσει σε πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου, μειώνοντας σημαντικά τα κόστη της.
Απ την άλλη πλευρά η πατρινή εταιρία Λουξ Μαρλαφέκας καταφέρνει να αυξάνει συνεχώς τα μερίδια αγοράς της (ανέρχεται στο 20%), έχοντας μάλιστα εκτοπίσει από την δεύτερη θέση την Pepsico HBH.

H εταιρία πραγματοποιεί εξαγωγές στην Αγγλία, Ιταλία, Γερμανία, Κύπρο, Αλβανία, Ελβετία, Αυστραλία, Η.Π.Α., Καναδά, Παναμά και Κίνα.
Επίσης, η εταιρεία έχει στραφεί πρόσφατα στην αγορά των Αραβικών Εμιράτων, του Ισραήλ και της Ουκρανίας.

Original article: Κοντά στην εξαγορά της Pepsico HBH η Λουξ Μαρλαφέκας – Τι δηλώνει η διοίκηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα