Κλείδωσε η ρύθμιση για τα κόκκινα δάνεια (Real News)

Με τίτλο: “”Κλείδωσε” η ρύθμιση για τα “κόκκινα” δάνεια“, κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία φέρνει στο φως “ολόκληρο το σχέδιο που παρουσίασε η κυβέρνηση στην τρόικα”. Η εφημερίδα αποκαλύπτει “τι θα ισχύσει για επιχειρηματικά και στεγαστικά”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Realnews: “Στις τράπεζες θα περάσει ο έλεγχος των προβληματικών εταιριών. Θα ανταλλάξουν τα χρέη με μετοχές – Θα διαγραφούν από τη “μαύρη” λίστα του

“Τειρεσία” επιχειρήσεις και ιδιώτες που τακτοποιούν τις οφειλές τους – “Κούρεμα” στις οφειλές δανειοληπτών που είναι συνεργάσιμοι και πλειστηριασμοί στα ακίνητα όσων έχουν περιουσιακά στοιχεία αλλά δεν πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους”. Οπως αναφέρει η εφημερίδα “1η Σεπτεμβρίου προβλέπεται να τεθεί σε εφαρμογή το νέο καθεστώς”.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:
- Επεσε η αυλαία στον γάμο του Κόκλα. Χώρισε μετά από δέκα χρόνια με τη σύζυγό του Κατερίνα. Το ζευγάρι προσπάθησε για μήνες να αποφύγει το διαζύγιο, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

- Ολγα Τρέμη: Τέλος εποχής. Ολο το παρασκήνιο της παραίτησης της δημοσιογράφου από το Mega μετά από 9 χρόνια και τα σενάρια για την επόμενη ημέρα.

- Η Αλεξία είναι έγκυος. Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Αλ. Μπακογιάννη και ο Ανδρέας Παπαδόπουλος που πρόκειται να γίνουν γονείς σε 4 μήνες.

- Μιρέλα Μανιάνι: “Χωρίσαμε με τον Γιάννη!”, λέει στην “R” η αργυρή ολυμπιονίκης, που είδε τη σχέση της με τον Γιάννη Γιαννούλη να έχει άδοξο τέλος.

- Νέος έρωτας για τον υπουργό. Ο Πάνος Μπεγλίτης άνοιξε νέα σελίδα στη ζωή του με τη γοητευτική Μαρία Μελιγκώνη.

- Τσιμιτσέλης – Λασκαράκη: Βαφτίζουν την κόρη τους στις 20 Σεπτεμβρίου.

- Ευαγγελία Αραβανή: “Θέλω ο Ηλίας να μου προσφέρει γονατιστός το δαχτυλίδι”.

Keywords
Τυχαία Θέματα