ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ: Σύσκεψη στο Μαξίμου – “Δεν θα μείνουν σε σκηνές οι άνθρωποι” λέει ο Σ. Κεδίκογλου

09:49 5/2/2014 - Πηγή: BankWars

Σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου με τη συμμετοχή των υπουργών που επισκέφθηκαν την Κεφαλονιά πραγματοποιείται το απόγευμα , όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο κ. Κεδίκογλου αντικρούοντας τις αιτιάσεις – κυριώτατα της Κουμουνδούρου- αλλά όχι μόνο ότι οι υπουργοί έκαναν πασαρέλα στο νησί χωρίς να παράσχουν ουσιαστική βοήθεια, δήλωσε μιλώντας στον (ANT1)

“Δεν πρόκειται να μείνουν σε σκηνές οι άνθρωποι.

Όποιος υπουργός πήγε εκεί, έκανε σκληρή δουλειά», τόνισε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Αnt1 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου ξεκαθαρίζοντας: «Κανένας υπουργός δεν πάει στην Κεφαλονιά για πασαρέλα. Πάει για να κάνει δουλειά και να δώσει οδηγίες”.

Ειδική αναφορά έκανε και στις φήμες που διακινήθηκαν στο νησί περί νέου μεγάλου επικείμενου σεισμού προκαλώντας πανικό στους κατοίκους:

“Μετά από αυτό το όργιο φημολογίας συζητούσαμε με τον Άδωνι Γεωργιάδη ότι πρέπει να υπάρξει και ψυχολογική υποστήριξη”, είπε.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε και στο μείζον ζήτημα υδροδότησης του νησιού εκτιμώντας ότι θα αποκατασταθούν γρήγορα: “Έχουν διανεμηθεί χιλιάδες εμφιαλωμένα αλλά πιστεύουμε ότι πολύ σύντομα το πρόβλημα θα αποκατασταθεί”.

Original article: ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ: Σύσκεψη στο Μαξίμου – “Δεν θα μείνουν σε σκηνές οι άνθρωποι” λέει ο Σ. Κεδίκογλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα