Κεφαλονιά: Οι υπουργοί φόρτωσαν 11.200 ευρώ στο Δήμο για τις επισκέψεις τους! – Σ. Κεδίκογλου: “Θα καλυφθούν πλήρως”

15:11 7/3/2014 - Πηγή: BankWars

Από τους προϋπολογισμούς των υπηρεσιών τους θα καλυφθούν τα έξοδα της διαμονής των κυβερνητικών και κρατικών αξιωματούχων στην Κεφαλονιά ,όπως διευκρίνισε ο Σίμος Κεδίκογλου σε απάντηση του στα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν αναφορικά με το θέμα.

Αναλυτικά η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου:

«Ουδέποτε τέθηκε τέτοιο ζήτημα στην κυβέρνηση. Εξυπακούεται ότι τα έξοδα παραμονής κυβερνητικών και κρατικών αξιωματούχων στην Κεφαλονιά, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των σεισμοπλήκτων, θα καλυφθούν από τους προϋπολογισμούς των υπηρεσιών

τους».

Πόσα ξοδεύτηκαν

Έγγραφα της διεύθυνσης οικονομικών υπηρεσιών που ζητούν από το δημοτικό συμβούλιο της Κεφαλλονιάς να εγκρίνει τις δαπάνες διαμονής υπουργών, Γενικών Γραμματέων και άλλων «επισήμων» που έφτασαν στο νησί μετά τον καταστροφικό σεισμό, φέρνει στο φως ο τοπικός Τύπος.

Το Kefaloniapress, κάνει λόγο για μία προσπάθεια της δημοτικής αρχής να περάσει στο τελευταίο συμβούλιο τα έξοδα διαμονής (και όχι μόνο) υπουργών, γενικών γραμματέων και συνοδών τους, αλλά και λοιπών αξιωματούχων πολιτικών και στρατιωτικών που κατέκλυσαν το νησί για να προσφέρουν εθελοντική βοήθεια.

Το άρθρο αναφέρει ότι πρόκειται για 11.239,60 ευρώ για διαμονή σε επτά τουριστικά καταλύματα και ότι επιπλέον ζητήθηκε η έγκριση συνολικά 30.000 ευρώ από κωδικό για τουριστική προβολή και δημόσιες σχέσεις του δήμου.

Original article: Κεφαλονιά: Οι υπουργοί φόρτωσαν 11.200 ευρώ στο Δήμο για τις επισκέψεις τους! – Σ. Κεδίκογλου: “Θα καλυφθούν πλήρως”.

Keywords
Τυχαία Θέματα