ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ-ΑΤΤΙΚΗ: Νεκρή 24χρονη που εγκλωβίστηκε στη νεροποντή

Μια γυναίκα 24 ετών έχασε τη ζωή της στη διάρκεια της πρωινής νεροποντής. Η άτυχη νεαρή οδηγούσε στην Αμαρρουσίου – Χαλανδρίου, όταν έσβησε το αυτοκίνητο της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Υγείας, περαστικοί διαπίστωσαν ότι η κοπέλα δεν έβγαινε από το αυτοκίνητό της. Όταν άνοιξαν την πόρτα του οδηγού διαπίστωσαν ότι είχε χάσει τις αισθήσεις της και κάλεσαν το ΕΚΑΒ.

Στη διάρκεια της μεταφοράς της στο νοσοκομείο έγινε προσπάθεια ανάταξης χωρίς αποτέλεσμα και στο Σισμανόγλειο διαπιστώθηκε ο θάνατός

της.

Μπλάκ άουτ από την καταιγίδα στην Αττική

Με μεγάλη δυσκολία διεξάγονται ακόμη οι μετακινήσεις σε πολλούς δρόμους της Αθήνας. Ωστόσο, με την βελτίωση του καιρού αποκαθίστανται σταδικά τα προβλήματα.

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην Πειραιώς, τμήμα της οποίας είχε κλείσει από νωρίς το πρωί λόγω της συνεχούς ισχυρής βροχόπτωσης. Ομαλοποιήθηκε η κατάσταση και στην υπόγεια γέφυρα της Χαμοστέρνας.

Επίσης, έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία στη λεωφόρο Βουλιαγμένης και στην Ποσειδώνος στο ύψος της Βούλας.

Κλειστή παραμένει η Ποσειδώνος από το ύψος του Ιππόδρομου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς λεωφόρο Συγγρού.

Η πυροσβεστική μέχρι στιγμής έχει δεχθεί πάνω από 350 κλήσεις για απάντληση υδάτων σε Αιγάλεω, Νίκαια, Χαϊδάρι, Περιστέρι και γενικότερα στα δυτικά προάστια, καθώς και για απεγκλωβισμό οδηγών που ακινητοποιήθηκαν στα αυτοκίνητά τους στην Ιερά Οδό, στο Χαιδάρι , στην Πειραιώς στο Γκάζι και στη Λ. Σχιστού στο Σκαραμαγκά, έξω από το Αττικό Νοσοκομείο. Ακόμη έχει κλείσει η οδός Πεντάρη στην Ηλιούπολη από πτώση κολώνας. Στο Παλαιό Φάληρο έχει σχηματιστεί χείμαρρος στο ρέμα της Πικροδάφνης, ενώ πλημμυρισμένη είναι και η Λ.Αλίμου και έχουν συσσωρευτεί νερά σε καταστήματα. Καθυστερήσεις σημειώνονται στα δρομολόγια των οδικών μέσων μεταφοράς και του Τραμ λόγω των πλημμυρισμένων δρόμων.

Επίσης, έχουν διακοπεί τα δρομολόγια του ΗΣΑΠ από Ομόνοια μέχρι Ταύρο λόγω πτώσης δέντρου.

Στο Σκαραμαγκά έχουν σημειωθεί και κατολισθήσεις
Keywords
Τυχαία Θέματα