ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Αίρεται η ασυλία του για το χαστούκι στην Λιάνα Κανέλλη

Υπέρ της άρσης ασυλίας των βουλευτών Ηλία Κασιδιάρη και Μιχάλη Ταμήλου ψήφισε η Βουλή την οποία είχαν ζητήσει αμφότεροι οι βουλευτές.

Συγκεκριμένα, με 205 ψήφους «υπέρ», τρεις «κατά» και ένα «παρών», η Ολομέλεια αποφάσισε την άρση της ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη.

Με

ψήφους 170 «υπέρ», 32 «κατά» και επτά «παρών», αποφασίστηκε η άρση της ασυλίας και του βουλευτή της Ν.Δ. Μιχάλη Ταμήλου.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης ζήτησε να αρθεί η ασυλία του για να αθωωθεί, όπως είπε, και πάλι πανηγυρικά», αλλά απαίτησε να γίνει το ίδιο και για την ασυλία της βουλευτού του ΚΚΕ Λιάνας Κανέλλη και του ΣΥΡΙΖΑ Ρένας Δούρου.

«Όσοι νομίζουν ότι στήνοντας δικαστήρια σε βάρος της Χρυσής Αυγής θα ανακόψουν την ραγδαία άνοδό της είναι γελασμένοι», δήλωσε ο κ. Κασιδιάρης και χαρακτήρισε «γελοία» την αυτεπάγγελτη κατηγορία σε βάρος του για απόπειρα σοβαρής σωματικής βλάβης.

Ο Μιχάλης Ταμήλος είχε ζητήσει την άρση της ασυλίας του προκειμένου να ξεκαθαρίσει το θέμα με τις οφειλές δημοτικών επιχειρήσεων στο ΙΚΑ επί δημαρχίας του στα Τρίκαλα. Όπως υποστηρίζει, οι δημοτικές επιχειρήσεις έχουν πλέον συγχωνευθεί και οι οφειλές έχουν εξοφληθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα