Καρώνης: Ζημιά 2 εκατ. ευρώ από τη μεγάλη φωτιά στην αποθήκη στο Περιστέρι

10:57 5/6/2018 - Πηγή: BankWars

Αποθήκη της γνωστής εταιρείας, ηλεκτρικών ειδών «Καρώνης», είναι, το κτίριο που τυλίχθηκε στις φλόγες τα ξημερώματα της Τρίτης στο Περιστέρι.

Συγκεκριμένα η φωτιά, η οποία τέθηκε υπό μερικό έλεγχο λίγο πριν τις 8:30, εκδηλώθηκε στην αποθήκη της γνωστής επιχείρησης που βρίσκεται επί της οδού Στυλιανού Γονατά 16.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική η καταστροφή στο ισόγειο του κτηρίου είναι πλήρης ενώ αντίθετα δεν επεκτάθηκε ούτε στο υπόγειο του κτίσματος ούτε σε διπλανό κτήριο της ίδιας επιχείρησης.

«Ήμουν

στο σπίτι μου και κοιμόμουν. Δεν έδωσα σημασία στο πρώτο χτύπημα. Το κτίριο δεν είναι ασφαλισμένο. Έχει καταστραφεί όλο το κτίριο. Έχει πυρασφάλεια, αλλά δεν λειτούργησε», ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, κ. Νίκος Καρώνης.

Ο κ. Καρώνης κάνει λόγο για ζημιά που πλησιάζει τα δύο εκατομμύρια ευρώ.



Νωρίτερα, για προληπτικούς λόγους απομακρύνθηκαν κάτοικοι κοντινών σπιτιών, ενώ τις προσπάθειες των πυροσβεστών δυσκόλεψαν τα εύφλεκτα υλικά που υπάρχουν στον χώρο.

Ηδη πάντως, η φωτιά έχει προκαλέσει σοβαρές ζημιές σε διαμέρισμα πολυκατοικίας που βρίσκεται δίπλα στην επιχείρηση που φλέγεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα