Κάρλος Τέβες: Ελεύθερος ο πατέρας του από τους απαγωγείς με 37.000 ευρώ

[UPD] Ο Κάρλος Τέβεζ παράτησε στην μέση την προετοιμασία του με την Γιουβέντους και πετάχτηκε μέχρι το Μπουένος Αϋρες, για να είναι παρόν στις διαπραγματεύσεις, όπως ήθελαν και οι απαγωγείς, ώστε να απελευθερώσουν τον πατέρα του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα της Αργεντινής “Clarin” αφού δόθηκαν τα λύτρα που ζητούσαν οι απαγωγείς, τον απελευθέρωσαν μετά από 8 ώρες. Ο Σεγούντο Τέβες, ο θετός πατέρας του Κάρλος, εξαφανίστηκε το πρωϊνό, αφού οι απαγωγείς του πήραν και το αυτοκίνητο, ενώ τον ίδιο τον… επιβίβασαν σε άλλο.

Μετά τις διαπραγματεύσεις που έγιναν, ο Σεγούντο

Τέβες, απελευθερώθηκε, όπως είπε ο δικηγόρος της οικογένειας, ο οποίος είχε αναλάβει και την μεταφορά των χρημάτων, τα οποία τουλάχιστον έφεραν το αποτέλεσμα κι έτσι ο «Απάτσε» επιστρέφει στην βάση του.

ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σοκ στην οικογένεια του Κάρλος Τέβες. Το πρωί της Τρίτης, ο πατέρας του Αργεντινού επιθετικού της Γιουβέντους έπεσε θύμα απαγωγής σε προάστιο του Μπουένος Άιρες. Τεράστια επιχείρηση από την αστυνομία.

Ο Χουάν Κάρλος Καμπράλ, βρισκόταν στο αυτοκίνητό του στις 7 περίπου το πρωί της Τρίτης, όταν άγνωστοι τον ακινητοποίησαν. Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Μορόν, που είναι προάστιο του Μπουένος Άιρες, ενώ το όχημα βρέθηκε μερικές ώρες αργότερα σε άλλη περιοχή.

Η αστυνομία της πόλης έχει ξεκινήσει τεράστια επιχείρηση για τον εντοπισμό του πατέρα του επιθετικού της Γιουβέντους αλλά και των δραστών, που φέρονται να ζητούν λύτρα.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί, πως κάποια Μέσα της Αργεντινής ισχυρίζονται πως ο πατέρας του παίκτη αφέθηκε ελεύθερος με κάποιο μικρό χρηματικό αντάλλαγμα, ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα