Καραγιαννίδης του ΣΥΡΙΖΑ: Έχω αντιασφυξιογόνες μάσκες, ας με συλλάβουνΣκληρή απάντηση από ΝΔ

12:17 4/1/2013 - Πηγή: BankWars

«Έχω δύο αντιασφυξιογόνες μάσκες, δύο ρόπαλα στα οποία είναι πάνω οι σημαίες του ΣΥΡΙΖΑ και τον τσελεμεντέ του αναρχικού. Μπορείτε να καλέσετε τον Δένδια να με συλλάβει» λέει μιλώντας την Παρασκευή στον Βήμα 99,5 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Καραγιαννίδης.

Σχολιάζοντας τις αντιδράσεις μετά τις χθεσινές δηλώσεις του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ

Π.Σκουρλέτη, ο κ. Καραγιαννίδης συνεχίζει: «Τα ρόπαλα αυτά είναι σε αυτά τα ωραία κονταράκια που έχει και το ΚΚΕ και χρησιμεύουν στις πορείες για να υπάρχει αλυσίδα προστασίας. Δεν ήξερα ότι κηρύχθηκαν παράνομα. Επειδή στην τελευταία διαδήλωση για τη Μέρκελ ήμουν μπροστά σε σύλληψη 17 πιτσιρικάδων από την αστυνομία με μόνο κριτήριο ότι είχαν αντιασφυξιογόνες μάσκες, καταλαβαίνετε ότι η πολιτεία έχει περάσει σε άλλες μεθόδους».

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΝΔ σημειώνεται: “αμέσως μετά τον Εκπρόσωπο του κ. Τσίπρα, και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χρ. Καραγιαννίδης, απευθυνόμενος προφανώς στους κουκουλοφόρους, κατέστησε σαφές πως, για να αναβαθμιστούν και εκείνοι σε βουλευτές του κόμματος, οφείλουν να έχουν τουλάχιστον δύο ρόπαλα, αντιασφυξιογόνες μάσκες και να έχουν εντρυφήσει στον “τσελεμεντέ του αναρχικού”.

Επιβεβαιώνοντας, έτσι, πλήρως την προστασία του ΣΥΡΙΖΑ στους κουκουλοφόρους. Και ας πάψει να προκαλεί ο κάθε κ. Καραγιαννίδης τους Έλληνες, κρυπτόμενος πίσω από τη βουλευτική του ασυλία”.

Keywords
Τυχαία Θέματα