Ο Καμμένος ζητά παραπομπή για τη λίστα και για Παπανδρέου, Παπαδήμο-Υπέρ και η Χρυσή Αυγή

08:02 8/1/2013 - Πηγή: BankWars

UPD Την πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων για σύσταση προανακριτικής επιτροπής στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ για τους πρώην πρωθυπουργούς Γ.Παπανδρέου και Λ. Παπαδήμο, καθώς και τους πρώην υπουργούς Οικονομικών Ευ. Βενιζέλο

και Γ. Παπακωνσταντίνου, στηρίζει ο ανεξάρτητος βουλευτής Ν. Νικολόπουλος, όπως προέκυψε από συνάντηση που είχε σήμερα στη Βουλή με τον Πάνο Καμμένο. Υπέρ της Προανακριτικής και για τον πρώην πρωθυπουργό Γ.Παπανδρέου έχει ταχθεί η Χρυσή Αυγή, η οποία τη Δευτέρα άσκησε κριτική στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ που αφορούσε τους κ.κ. Βενιζέλο και Παπακωνσταντίνου.

Όπως έκανε γνωστό σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, η πρόταση του κόμματός του θα κοινοποιηθεί σε όλους τους ανεξάρτητους βουλευτές και ήδη έχει συνομιλήσει με τους περισσότερους εξ αυτών.

«Ο ελληνικός λαός απαιτεί εκείνοι οι οποίοι παρανόμησαν να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη και εδώ πρέπει να φανεί η πολιτική βούληση των εκλεγμένων βουλευτών του ελληνικού Κοινοβουλίου προκειμένου να αποδοθεί δικαιοσύνη», τόνισε ο κ. Καμμένος.

Νωρίτερα μεταδίδαμε:

Με βασικό αντικείμενο τον καθορισμό της θέσης της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο θέμα της Προανακριτικής Επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ, θα συνεδριάσει την Τρίτη, λίγο μετά τις 10 το πρωί, στη Βουλή, η ΚΟ του κόμματος υπό της προεδρία του Πάνου Καμμένου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα προτείνουν την παραπομπή σε Προανακριτική τόσο των κ.κ. Ευ.Βενιζέλου και Γ. Παπακωνσταντίνου, αλλά και των πρώην πρωθυπουργών κ.κ. Γ. Παπανδρέου και Λ. Παπαδήμου.

Λίγο πριν από την έναρξη της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ο Πάνος Καμμένος θα συναντηθεί στη Βουλή με τον ανεξάρτητο βουλευτή και πρώην υφυπουργό Απασχόλησης Νίκο Νικολόπουλο για το ζήτημα.

Υπενθυμίζεται ότι για την κατάθεση σχετικής πρότασης απαιτούνται οι υπογραφές τουλάχιστον 30 βουλευτών.

Υπέρ της Προανακριτικής και για τον πρώην πρωθυπουργό Γ.Παπανδρέου έχει ταχθεί η Χρυσή Αυγή, η οποία τη Δευτέρα άσκησε κριτική στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ που αφορούσε τους κ.κ. Βενιζέλο και Παπακωνσταντίνου.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ την έκανε τελικά την κωλοτούμπα, δίνοντας συγχωροχάρτι στον Παπανδρέου και διαγράφοντας τις ποινικές του ευθύνες για το σκάνδαλο Λαγκάρντ. Ο Αλέξης μυρίστηκε εξουσία και άρχισε τα υπόγεια πολιτικά παιχνίδια» ανέφερε η Χρυσή Αυγή.

ΠΗΓΗ: ΒΗΜΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα