ΚΑΙΡΟΣ: Τη λιακάδα διαδέχονται οι συννεφιές

Τοπικές βροχές ή καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά κυρίως στα ορεινά και βόρειοι άνεμοι έως 5 Μποφόρ στο νοτιοανατολικό Αιγαίο προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Για την Αττική προβλέπεται αρχικά γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα βόρεια. Βελτιωση αναμένεται το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ και

η θερμοκρασία από 7 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 έως 4 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Άνεμοι ασθενείς και στα δυτικά πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες βορειοδυτικοί έως 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από 6 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αρχικά γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από 7 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένεται αρχικά γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι ασθενείς και στα ανατολικά πρόσκαιρα βόρειοι έως 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από 6 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη γενικά αίθριος καιρός με παροδικές αραιές νεφώσεις κυρίως στην Κρήτη. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα γενικά αίθριος καιρός με παροδικές αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι βόρειοι, βορειοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από 8 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Τρίτη αναμένεται αρχικά αίθριος καιρός. Από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές ή καταιγίδες στα ηπειρωτικά και τη νύχτα και στα νησιά του βορείου Αιγαίου. Οι άνεμοι βόρειοι, βορειοδυτικοί 3 με 5 και από αργά το απόγευμα στα δυτικά και βόρεια τοπικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Keywords
Τυχαία Θέματα