ΚΑΙΡΟΣ: Με λιακάδα το Πάσχα σε όλη την Ελλάδα

Ηλιόλουστη αναμένεται να είναι η ημέρα του Πάσχα, με άνοδο της θερμοκρασίας και πτώση των ανέμων στα πελάγη.

Ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα το Μεγάλο Σάββατο

Το Μεγάλο Σάββατο, 11/04/2015, σε ολόκληρη τη χώρα προβλέπεται ηλιοφάνεια με λίγες μόνο νεφώσεις. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και κατά τόπους στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο

σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν. Στο Ιόνιο θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι. Οι θερμοκρασίες θα σημειώσουν μικρή άνοδο κατά 1-2 βαθμούς αλλά νωρίς το πρωί και πάλι στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Με καλό καιρό το ψήσιμο του οβελία

Τη Κυριακή του Πάσχα 12/04/2015 σε ολόκληρη τη χώρα προβλέπεται καλοκαιρία. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα παρουσιάσουν περαιτέρω εξασθένηση και μόνο στα νοτιοανατολικά τμήματα θα φτάνουν τα 6 μπόφορ πνέοντας από βορειοδυτικές διευθύνσεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Οι θερμοκρασίες θα σημειώσουν άνοδο σε ολόκληρη τη χώρα.

Ο καιρός τη Δευτέρα του Πάσχα

Τη Δευτέρα του Πάσχα, 13/05/2015, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με παροδικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Keywords
Τυχαία Θέματα