Και δεύτερη ακάλυπτη επιταγή του Καλογρίτσα;

Μια ακόμη περίπτωση αθέτησης πληρωμών και ακάλυπτων επιταγών από την εταιρεία ιδιοκτησίας Χρήστου Καλογρίτσα, την Τοξότης, φέρνει στο φως της δημοσιότητας με ρεπορτάζ του ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha.

Αναλυτικότερα, εργολήπτης ονόματι Κώστας Δημητρόπουλος καταγγέλλει ότι έχει μία απλήρωτη επιταγή ύψους 3.849 ευρώ της τράπεζας

Αττικής, καθώς και δύο τιμολόγια ύψους περίπου 3.500 ευρώ εκ μέρους της Τοξότης. Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιταγή καθώς και τα τιμολόγια έχουν ημερομηνία 31 Ιουλίου 2016, όταν δηλαδή ο υιός Καλογρίτσας συμμετείχε στη διαδικασία-παρωδία της κυβέρνησης για τις τηλεοπτικές άδειες ποντάροντας αστρονομικά ποσά.

“Ένιωσα ηλίθιος όταν άκουσα ότι δόθηκαν από την τράπεζα τόσα εκατομμύρια στον κ. Καλογρίτσα. Κάθε μέρα ρωτώ την τράπεζα αν μπήκαν τα χρήματα που μου οφείλει η εταιρεία Τοξότης. Και κάθε μέρα η απάντηση είναι αρνητική”, αναφέρει μιλώντας στον Alpha.

Προσφεύγω στη δικαιοσύνη

Ο καταγγέλλων κ. Δημητρόπουλος ανέφερε μάλιστα ότι έχει ξεκινήσει ήδη τις νομικές διαδικασίες, με τη συνδρομή δικηγόρου, ούτως ώστε μέσω διαταγών πληρωμής να εξασφαλίσει τα χρήματα που του χρωστά η εταιρεία Τοξότης του κ. Καλογρίτσα.

“Ήμασταν μια υγιής επιχείρηση, αλλά εξαιτίας της Τοξότης κινδυνεύουμε να μπούμε μέσα”, δηλώνει ο εργολάβος που συνεργάστηκε με τον κ. Καλογρίτσα.

Υπενθυμίζεται πως ρεπορτάζ του Alpha αποκάλυψε ότι έργα που έχει αναλάβει η κατασκευαστική εταιρεία Τοξότης δεν προχωρούν, αφού οι εργαζόμενοι απεργούν καθώς παραμένουν απλήρωτοι από δύο έως και πέντε μήνες.

Χαρακτηριστική, όμως, είναι η καταγγελία μηχανικού της εταιρείας, που είχε λάβει από το λογιστήριό της στις 31 Αυγούστου επιταγή 4.650 ευρώ για αμοιβές των μηνών Μαρτίου-Απριλίου-Μαϊου. Όταν πήγε να εισπράξει την επιταγή από την τράπεζα, του είπαν ότι δεν είχε αντίκρισμα, ήταν ακάλυπτη και ως τέτοια σφραγίσθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου. Η επιταγή δεν έχει ακόμη καλυφθεί, όπως κατήγγειλε ο μηχανικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα