Κ. Μακέδος (ΤΜΕΔΕ): “Στηρίζουμε την προσπάθεια της Attica Bank για μία νέα περίοδο κερδοφορίας”

Για τη συμμετοχή του ΤΜΕΔΕ στην Attica Bank με 32,50% o Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Ταμείου Κωνσταντίνος Μακέδος δήλωσε:

“Ευχαριστούμε την Πολιτεία για την ανταπόκρισή της. Στηρίζουμε και θα στηρίξουμε, ως μέτοχοι, τις προσπάθειες της Attica Bnk να περάσει σε μία νέα περίοδο

κερδοφορίας και υγιούς ανάπτυξης, προκειμένου να μπορέσει να διαδραματίσει καθοριστικό και δημιουργικό ρόλο, στη βιώσιμη πρόοδο της χώρας και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, όσο και για τον κλάδο των Μηχανικών και του Τεχνικού Κόσμου στο σύνολό του.

Αυτή μας η επιλογή εναρμονίζεται πλήρως με τη νέα αντίληψη, τη νέα οργάνωση και τον επιχειρηματικό σχεδιασμό, που από την ίδρυσή του έχει υιοθετήσει το Τ.Μ.Ε.Δ.Ε.. Σχεδιασμό, ο οποίος εφαρμόζεται, αφενός, με την άμεση μετατροπή του Τ.Μ.Ε.Δ.Ε. σε ολοκληρωμένο πάροχο ψηφιακών υπηρεσιών στον εγγυοδοτικό τομέα και, αφετέρου, σε συνεργασία με τον ευρωπαϊκό φορέα εγγυοδοσίας, A.E.C.M., αποσκοπεί στον εκσυγχρονισμό του Κανονισμού Εγγυοδοσίας και Πιστοδοσίας, έτσι, ώστε να ανταποκρίνεται με επάρκεια στις σύγχρονες απαιτήσεις και τις αναπτυξιακές προοπτικές του κλάδου μας”.

Keywords
Τυχαία Θέματα