Ήξερε κάτι η Eurobank;

Η δραματική τροπή που πήρε η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών λόγω της εμπλοκής με τα εργασιακά και του περίφημου ειδικού λογαριασμού έχει προκαλέσει ανησυχίες σε οικονομικούς και επενδυτικούς κύκλους.

Η αβεβαιότητα για το μέλλον της χώρας έχει επιστρέψει ενώ «μαύρα» σενάρια κάνουν και πάλι την επανεμφάνιση τους.  Και ενώ η χώρα βρίσκεται για μια ακόμα φορά στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος ο γερμανός ΥΠΟΙΚ Βόλφανγκ Σόιμπλε προχώρησε σε αινιγματικές δηλώσεις περί ελεγκτικού μηχανισμού από τους διεθνείς πιστωτές

για την Ελλάδα.

Οικονομικοί παράγοντες βλέποντας να εξελίσσονται σε θρίλερ οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα διατυπώνουν διάφορες σκέψεις  για το τι μέλλει γενέσθαι από δω και στο εξής.

Και μέσα σε αυτό το αβέβαιο περιβάλλον η πονηρά σκεπτόμενοι δεν θεωρούν καθόλου τυχαία την ανάλυση που εξέδωσε η Εurobank χθες το μεσημέρι πριν τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στην οποία ανέφερε ότι η κυβέρνηση έχει ως βασικό στόχο δόση 41,5 δις. ευρώ η οποία όμως θα δοθεί τμηματικά.  Αυτή η άποψη της τράπεζας σε συνδυασμό με τις χθεσινές εξελίξεις και ειδικότερα τις πληροφορίας για δημιουργία ειδικού  λογαριασμού δημιουργούν πονηρές σκέψεις για το αν η ελληνική τράπεζα ήξερε κάτι παραπάνω.

Όπως και να έχουν τα πράγματα το μόνο σίγουρο είναι πως η ανάλυση της αποτύπωνε τα γεγονότα που έλαβαν χώρα χθες.

Keywords
Τυχαία Θέματα