ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Η ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

«Δεν ψηφίζουμε εκείνους που δημιούργησαν και στήριξαν τη σκευωρία της Χρυσής Αυγής. Δεν θεωρούμε τους ψηφοφόρους μας ως πρόβατα» διαμήνυσε ο Ηλ. Κασιδιάρης στη διακαναλική συνέντευξη της Χρυσής Αυγής.

«Τόσο ο κ. Σακελλαρίδης όσο και η κυρία Δούρου στήριξαν τις παράνομες προφυλακίσεις στελεχών, αλλά και του

αρχηγού μας» εξήγησε ο Ηλ. Κασιδιάρης.

Παράλληλα, κάλεσε τους ψηφοφόρους να καταψηφίσουν και τους κυβερνητικούς υποψηφίους.

Ο κ. Κασιδιάρης και οι κ.κ. Ηλίας Παναγιώταρος και Ελένη Ζαρούλια ανέφεραν πως στις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση υπήρξαν κρούσματα νοθείας εις βάρος του κόμματος τους.

«Στο 1022 εκλογικό τμήμα ο αντιπρόσωπός μας ανέφερε πως λάβαμε 77 ψήφους και το υπουργείο μας έδωσε μολις 36. Στο 406ο τμήμα είχαμε αναφορά για 44 ψήφους και τελικά δόθηκαν 21. Έχουμε ήδη προσφύγει και στην επαναμέτρηση των ακυρωμένων ψηφοδελτίων θα φανεί η αλήθεια», είπαν.

Πρόσθεσαν επίσης ότι έχει υπάρξει άνοιγμα προς τη Ρωσία, σε συνάντηση που πραγματοποίησε η κυρία Ζαρούλια και ο κ. Ματθαιόπουλος με το σύμβουλο του Βλαντιμίρ Πούτιν στη Μόσχα, κ. Ντούγκιν.

Όταν ερωτήθηκε ο κ. Κασιδιάρης για την ομάδα στην Ευρωβουλή, στην οποία το κόμμα της Χρυσής Αυγής θα τοποθετηθεί, είπε πως τον εκφράζουν οι πρόσφατες θέσεις του κ. Ζαν Μαρί Λεπέν. «Με την εκλογή μας στην Ευρωβουλή θα γίνει διαβούλευση με τα άλλα συγγενή κόμματα για το τι Ευρώπη θέλουμε, όπου η Χρυσή Αυγή θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο», πρόσθεσε.

Οι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής κατήγγειλαν τον αποκλεισμό των θέσεων του κόμματος από τα ΜΜΕ. Επεσήμαναν δε την ποιοτική στροφή ως προς τα στελέχη που απαρτίζουν το ευρωψηφοδέλτιό τους και τοπ ρόγραμμα κατά της υπογεννητικότητας που το κόμμα εισηγείται.

Original article: ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Η ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.

Keywords
Τυχαία Θέματα