ΣΥΡΙΖΑ: Ρένα Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής – Γαβριήλ Σακελλαρίδης στο Δήμο Αθηναίων

Την πρόθεσή του να ρίξει στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών πρωτοκλασάτα στελέχη κάνει πράξη ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, η βουλευτής Ρένα Δούρου, θα είναι υποψήφια για την Περιφέρεια Αττικής, όπως μετέδωσε

ο ΣΚΑΪ.

Υπενθυμίζεται ότι στο τραπέζι είχε πέσει και το όνομα της Σοφίας Σακοράφα.

Υποψήφιος για το δήμο της Αθήνας, θα είναι ο 33χρονος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, συντονιστής του τμήματος οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την άρνηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης είναι οικονομολόγος με μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό, και ένα από τα ανερχόμενα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Είχε λόγο στο οικονομικό του πρόγραμμα του κόμματος όντας συντονιστής του τμήματος Οικονομικής Πολιτικής του, και είναι εκπρόσωπος της γενιάς των “30αρηδων”.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Οπως ανέφερε νωρίτερα το Mega, στην περιφέρεια Πελοποννήσου αναμένεται η υποψηφιότητα του Οδυσσέα Βουδούρη, στην Ανατολική Μακεδονία Θράκη του Κώστα Μορφίδη, στην Ηπειρο της Όλγας Γεροβασίλη, στη Δυτική Ελλάδα του Βασίλη Χατζηλάμπρου στη Στερεά Ελλάδα του Βαγγέλη Αποστόλου, ενώ η Ηρώ Διώτη φαίνεται πως θα είναι υποψήφια στη Θεσσαλία.

Οι τελικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν από την Κεντρική Επιτροπή που θα συνεδριάσει το Σαββατοκύριακο.

Original article: ΣΥΡΙΖΑ: Ρένα Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής – Γαβριήλ Σακελλαρίδης στο Δήμο Αθηναίων.

Keywords
Τυχαία Θέματα