Η πανελίστρια σε…αναμμένα κάρβουνα. Τι ξέρουν στη Θεσσαλονίκη; Ποιός τη φοβάται;

01:13 6/3/2013 - Πηγή: BankWars

Πριν από λίγο καιρό είχε αναστατώσει ξανά τη συμπρωτεύουσα για τη σχέση της με παντρεμένο επιχειρηματία. Με αυτόν το στόρι τελείωσε αλλά άρχισε με άλλον που εκτός από τις επιχειρήσεις που έχει, είναι και παράγοντας σε ομάδα της πόλης.
Η διαφορά ηλικίας; Μεγάλη.

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται η πανελίστρια, που συνελήφθη για πορνεία, στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας. Η ψηλή, όμορφη, με χαρακτηριστικό μεγάλο τατουάζ και

με τέλειες αναλογίες πρώην εστεμμένη, τρέμει μην αποκαλυφθεί το όνομα της, και μην δει το φως της δημοσιότητας μέσω Internet και εφημερίδων, αφού κάτι τέτοιο θα έχει ως αποτέλεσμα να καταστραφεί η καριέρα της.

ΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΙΣΤΡΙΑ;

Μπορεί το κορίτσι να συνελήφθη στη Βουλγαρία, ωστόσο με το άκουσμα της είδησης μια πολύ πετυχημένη παρουσιάστρια με πολλά χρόνια στην ψυχαγωγία τρέμει στην αποκάλυψη του ονόματός της. Βλέπετε ήταν εκείνη που προωθούσε την κοπέλα στην τηλεόραση και μάλιστα την επέλεξε να την έχει δίπλα της. Θα μου πείτε τώρα τι φταίει αυτή αν η πανελίστρια μοντέλο-δημοσιογράφος και καλά επέλεξε τη λύση του εύκολου χρήματος; Φταίει διότι εκείνη την επέλεξε, εκείνη την έβαλε δίπλα της και το κριτήριο της είναι όχι απλά λανθασμένο αλλά τραγικό. Την ίδια ώρα που συνάδελφοί μου μπαίνουν στη λίστα απολυμένων της ΕΣΗΕΑ οι βίζιτες καπαρώνουν θεσούλες στην τηλεόραση. Έτσι είναι. Και μετά μου λέτε γιατί επέλεξα να αποχωρήσω από την τηλεόραση… Στο θέμα μας τώρα.
Η κορυφαία παρουσιάστρια ανησυχεί πολύ. Και ξέρετε γιατί; Διότι θεωρεί πώς με την γνωστοποίηση του ονόματος θα τρωθεί η όποια καλή εικόνα προσπαθεί να χτίσει τα τελευταία τρία χρόνια. Ξέρει καλά πώς παίζεται το σύστημα και προσπαθεί όπως μπορεί να διώξει απο πάνω της τον τίτλο του μέντορα της νεαράς που ανακάτεψε όλη τη showbiz με τα καμώματα της!

Keywords
Τυχαία Θέματα