Η λίστα του TIME με τα κορυφαία σκάνδαλα του 2013

Το περιοδικό TIME συγκέντρωσε και παρουσιάζει τα κορυφαία σκάνδαλα που απασχόλησαν το 2013.

Η επίσκεψη του Justin Bieber σε… οίκο ανοχής

Στις αρχές Νοεμβρίου, ο Justin Bieber απασχόλησε τα μέσα όταν φωτογραφήθηκε έξω από έναν διάσημο οίκο ανοχής στη Βραζιλία. Παράλληλα, αποδείχτηκε κακός πελάτης σε ένα ξενοδοχείο που διέμενε αφού ο ιδιοκτήτης

αναγκάστηκε να τον πετάξει έξω από τα συνεχή πάρτι που έκανε. Ο νεαρός τραγουδιστής συγκέντρωσε πάνω του όλα τα φώτα όταν κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ένα βίντεο που το είχε τραβήξει μια 19χρονη και τον έδειχνε την ώρα που κοιμόταν.

Όταν η Beyonce τραγούδησε τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ σε play back

Σάλο προκάλεσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το γεγονός πως η γνωστή τραγουδίστρια Beyonce τραγούδησε τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ σε play-back στην ορκωμοσία του Barack Obama τον περασμένο Ιανουάριο. Όταν το γεγονός έγινε γνωστό, η ίδια υποστήριξε ότι δεν είχε προλάβει να κάνει πρόβα με την ορχήστρα της και προτίμησε το play back.

Η σεξουαλική παρενόχληση του Bob Filner

Υπηρέτησε για σχεδόν 10 χρόνια στο Κογκρέσο, ενώ εξελέγη δήμαρχος του Σαν Ντιέγκο τον Νοέμβριο του 2012. Ωστόσο, κατηγορήθηκε μαζικά για σεξουαλική παρενόχληση με αποτέλεσμα να παραιτηθεί από το αξίωμά του τον Αύγουστο.

Ο ντοπαρισμένος Άρμστρογκ

Ο Άρμστρογκ αποτελούσε είδωλο για μικρούς και μεγάλους. Μετά όμως την παραδοχή του στην εκπομπή της Όπρα ότι πριν από κάθε αγώνα έπαιρνε αναβολικά η δημόσια εικόνα που έχτιζε για χρόνια κατέρρευσε σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα ενώ αναγκάστηκε να επιστρέψει όλα του τα μετάλλια. Παράλληλα, του απαγορεύτηκε να ξανασυμμετάσχει σε αγώνες ποδηλασίας.

Ο δήμαρχος του Τορόντο που έχει καπνίσει κραχ

Ο Rob Ford απασχόλησε για αρκετές ημέρες τα social media με τα καμώματά του. Ο ίδιος με ένα στόμα και μια φωνή παραδέχτηκε πως έχει καπνίσει στο παρελθόν κραχ. Αρκετό καιρό πριν, η αστυνομία του Τορόντο είχε ανακοινώσει πως ανακάλυψε ένα βίντεο που τον εμφανίζει να καπνίζει κρακ, δίπλα σε λαθρεμπόρους ναρκωτικών. Η δήλωσή του όμως ήταν μόνο η αρχή του κακού, αφού λίγους μήνες μετά μια δημοτική υπάλληλος τον κατηγόρησε ότι της έκανε στοματικό έρωτα. Ο Ford, διαψεύδοντας την κατηγορία, τόνισε: «Είμαι ένας ευτυχισμένος παντρεμένος άνθρωπος και ευχαριστιέμαι τον στοματικό έρωτα στο σπίτι μου».

Ο Ford πάντως δεν σκέφτηκε ούτε μία στιγμή να παραιτηθεί από το αξίωμά του.

Ο Antony Weiner και το sexting

Πέρυσι, αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τη Γερουσία της Νέας Υόρκης, όταν πιάστηκε «στα πράσα» να στέλνει άσεμνες φωτογραφίες μέσω διαδικτύου σε μια 22χρονη. Ακόμη, αποκαλύφθηκε πως διατηρούσε διαδικτυακές σχέσεις και με άλλες γυναίκες. Μάλιστα, περιοδικό της Νέας Υόρκης αποκάλυψε ότι ο Weiner είχε κι άλλες διαδικτυακές σχέσεις με το ψευδώνυμο «Carlos Danger». Ωστόσο, ο άτακτος πολιτικός αρνήθηκε να αποχωρήσει από την πολιτική, συνεχίζοντας την καμπάνια του για δήμαρχος.

Original article: Η λίστα του TIME με τα κορυφαία σκάνδαλα του 2013.

Keywords
Τυχαία Θέματα