Η γυναίκα του τερματοφύλακα που επιστρέφει στην πασαρέλα

Η 26 χρονη Μάρτα Ντομίνγκεθ, σύζυγος με δύο παιδιά του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Ρομπέρτο, είναι έτοιμη να επιστρέψει στην πασαρέλα. Δείτε τι δηλώνει:

Ξεκίνησα πολύ μικρή στον χώρο της μόδας, στα Κανάρια Νησιά όπου και γεννήθηκα. Το 2006, σε ηλικία 19 ετών, κέρδισα τον τίτλο της Μις Tενερίφη και παρόλο που ετοιμαζόμουν να πάω στα ισπανικά καλλιστεία, τελικά με κέρδισε το τραγούδι και μια καριέρα στην ισπανική showbiz, αφού συμμετείχα

σε ένα από τα πλέον δημοφιλή ποπ ισπανικά συγκροτήματα, το Οle Ole.

Μετά ήρθαν ο γάμος και τα παιδιά και τα πάντα παραμερίστηκαν με σκοπό να ανταποκριθώ στον ρόλο της συζύγου, αλλά και της μητέρας. Σκέφτομαι να επιστρέψω στις πασαρέλες τώρα που τα παιδιά μου μεγάλωσαν λίγο. Εχω δύο κοπέλες για βοήθεια στο σπίτι και επομένως αρκετό ελεύθερο χρόνο.

Υπέγραψα, λοιπόν, συμβόλαιο συνεργασίας με τον Γιώργο Κουτούλια, ο οποίος μου έχει κλείσει ήδη το διαφημιστικό που ανέφερες, όπως επίσης έκανε και όλο το deal προκειμένου να είμαι το βασικό πρόσωπο στην Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας με νυφικά. Ναι, θα επιστρέψω στις πασαρέλες. Είμαι 26 ετών, με καλό σώμα, διάσημο σύζυγο, στα χέρια ενός έμπειρου μάνατζερ.

Original article: Η γυναίκα του τερματοφύλακα που επιστρέφει στην πασαρέλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα