Η Γιάννα φέρνει τον Κλίντον στην Αθήνα το καλοκαίρι

Στην Αθήνα έρχεται, για πρώτη φορά στην Ευρώπη και τη Μεσόγειο, το ίδρυμα Κλίντον, το οποίο θα διοργανώσει το CGI Mediterranean τον Ιούνιο, έπειτα από πρωτοβουλία της Γιάννας Αγγελοπούλου.

Ο πρόεδρος του ιδρύματος και πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, δήλωσε ότι «Το CGI Ελλάδας

και των υπόλοιπων Ευρωπαϊκών και Μεσογειακών χωρών θα δώσει την ευκαιρία σε ηγέτες, να συναντηθούν και να αναζητήσουν λύσεις για τις σημαντικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ευρύτερη περιοχή, όπως η ανεργία των νέων, η κοινωνική και οικονομική μεταβλητότητα. Μέσω νέων Δεσμεύσεων-στην-Πράξη θα μπορέσουν να αναδείξουν τις τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης ολόκληρης της γεωγραφικής περιοχής».

Από την πλευρά της η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, στην κοινή της παρουσίαση με τον πρόεδρο Κλίντον, επισήμανε ότι «Σήμερα είμαι ιδιαίτερα υπερήφανη που με δική μου πρωτοβουλία θα φιλοξενηθεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη και στη χώρα μου, την Ελλάδα, το CGI» προσθέτοντας «Τα τελευταία 5 χρόνια είχα την ιδιαίτερη τιμή να είμαι μέλος του CGI. Ένας από τους λόγους που θέλω να συμμετέχω στην πρωτοβουλία του Ιδρύματος Clinton, είναι το ήθος και η στρατηγική τού να μετατρέπουμε Ιδέες σε Πράξεις, “Turning Ideas Into Actions”».

Keywords
Τυχαία Θέματα