Η Warsteiner Brauerei απαντά στο Bankwars για τη μπύρα – “Ασφαλή τα προιόντα μας”

Υπάρχει η επίσημη βεβαίωση και πιστοποίηση του εργοστασίου Warsteiner για την ποιότητα των προϊόντων και τη διασφάλιση των καταναλωτών μας. Επειδή έχει δημιουργηθεί μια μεγάλη αναστάτωση στο καταναλωτικό κοινό και τους πελάτες μας ,θα θέλαμε να αναρτηθεί η επίσημη θέση της μπύρας Warsteiner και της εταιρείας που την αντιπροσωπεύει στην Ελληνική αγορά, Μασοκώστας bros AE

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ BANKWARS

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΥΓΕΙΑΣ

Το κεντρικό εργαστήριο της ζυθοποιίας WARSTEINER BRAUEREI HAUS CRAMER KG επιβεβαιώνει ότι όλα τα προϊόντα που παράγονται και πωλούνται από αυτήν τηρούν τις νομικές διατάξεις περί της ασφάλειας τροφίμων και υγείας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.Όλα τα προϊόντα αναγνωρίζονται ως τρόφιμα, είναι ελεύθερα προς διάθεση και κατανάλωση στην Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας.

Αναφορικά με τα περιστατικά μολύνσεων με το βακτήριο της λεγεονέλλας που έχουν εμφανιστεί στην περιοχή της πόλης του Warstein και τα ευρήματα λεγεονέλλας την 10η Σεπτεμβρίου στα νερά των λυμάτων στην περιοχή της αποβολής τους από τις εγκαταστάσεις επεξεργασίας αποβλήτων της ζυθοποιίας Waldpark στο Warstein, τα ακόλουθα ισχύουν:

Τα προϊόντα μας είναι ασφαλή: Η κατανάλωση των προϊόντων μας είναι απολύτως αβλαβής. Μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε και τα προϊόντα που παράγουμε δεν περιέχουν το βακτήριο της Λεγεονέλλας.

Επιπλέον μπορούμε να εγγυηθούμε την υψηλότερη ασφάλεια και ποιότητα μέσω καθημερινών, αναλυτικών ελέγχων των πρώτων υλών μας και των προϊόντων μας στα εργαστήρια της ζυθοποιίας μας. Η ποιότητα των προϊόντων μας ελέγχεται καθημερινώς με πολλές εκατοντάδες δείγματα στα εργαστήριά μας και από εξωτερικά ινστιτούτα.

Warstein την 11.09.2013

Μετά τιμής.

WARSTEINER BRAUEREI

Haus Cramer

Keywords
Τυχαία Θέματα