Γιατί είναι τόσο …κουρασμένη η σιδηρά κυρία της Yahoo;

Η επικεφαλής της Yahoo, Μαρίσα Μάγιερ έστησε επί δύο ώρες μεγαλοστελέχη από το χώρο της διαφήμισης στο διεθνές Φεστιβάλ Διαφήμισης, Festival Lions, στις Κάννες, επειδή την πήρε ο ύπνος!
Η Μάγιερ, σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, δεν ήταν μάλιστα σε …φόρμα και καθ’ όλη την διάρκεια του Φεστιβάλ. Το δείπνο διοργανώθηκε από την εταιρεία

Interpublic Group, και σύμφωνα με την “Wall Street Journal”, η δίωρη καθυστέρησή της σχολιάστηκε αρνητικά από τους καλεσμένους. Η ίδια έσπευσε να παραδεχτεί πως η αργοπορία της οφειλόταν στο γεγονός ότι παρακοιμήθηκε, επισημαίνει η “WSJ”. Ωστόσο, το Business Insider αναφέρει ότι η Μαρίσα προσπάθησε να δικαιολογηθεί στους παρευρισκομένους υποστηρίζοντας πως το δείπνο νόμιζε ότι θα ξεκινούσε αργότερα.

Εκτός από την καθυστερημένη άφιξή της στο δείπνο εργασίας, η γενική διευθύντρια της Yahoo τα έκανε… θάλασσα και κατά την παρουσίαση των στόχων της Yahoo. Η παρουσίαση της Μάγιερ χαρακτηρίστηκε ως πρόχειρη και άνευρη και ανώνυμες πηγές ισχυρίζονται πως, εάν δεν διάβαζε κατά γράμμα τις διαφάνειες που προβάλλονταν σε προτζέκτορα, θα είχε αποτύχει πλήρως.

Original article: Γιατί είναι τόσο …κουρασμένη η σιδηρά κυρία της Yahoo;.

Keywords
Τυχαία Θέματα