Γιάννα Αγγελοπούλου: Τι γράφει στο βιβλίο της My greek drama

14:10 8/2/2013 - Πηγή: BankWars

Βιβλίο με τίτλο «My greek drama» θα κυκλοφορήσει η Γιάννα Αγγελοπούλου, για το οποίο γίνονται προπωλήσεις μέσω του Amazon, ενώ θα πωλείται από τις 8 Μαΐου, στην τιμή των 29,65 δολαρίων.

Πρόκειται για το χρονικό της ολυμπιακής ανάτασης, αλλά και της προσωπικής της διαδρομή. «Από τα παιδικά χρόνια στην Κρήτη έως την Νομική Σχολή

της Θεσσαλονίκης και την Αθήνα η Γιάννα βρήκε τον τρόπο να γίνει η πιο αξιοσέβαστη γυναίκα στη δημόσια ζωή της Ελλάδας» σχολιάζει το Amazon, στη παρουσίαση του βιβλίου.

« Μόνη της, στο VIP δωμάτιο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 η Γιάννα Αγγελοπούλου αρχίζει να χορεύει. Ο κόσμος είχε αμφισβητήσει την ικανότητα της Ελλάδας να διοργανώσει ένα παγκόσμιο γεγονός όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Χόρευε για να γιορτάσει τις προσπάθειες των Ελλήνων – και τις δικές της- που οδήγησαν στην φιλοξενία των επιτυχημένων αγώνων που έδειξαν στον κόσμο ότι η νέα Ελλάδα αξίζει όσο και το ένδοξο παρελθόν της. Δεν ήξερε ότι λίγα χρόνια αργότερα η Ελλάδα θα εγκατέλειπε τα μαθήματα που πήρε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες»…..τονίζει το Amazon.

Keywords
Τυχαία Θέματα