Γιακουμάτος, ΕΣΕΕ έχασαν τον …μπούσουλα με το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης Γερ. Γιακουμάτος φέρεται να είπε προς τους εκπροσώπους των μικρομεσαίων ότι η κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων θα περιοριστεί σε τρεις περιοχές, που δεν θα περιλαμβάνουν τα ιστορικά κέντρα Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται ότι σε ανακοίνωση της ΕΣΕΕ αναφέρεται πως σε συνάντηση του προέδρου της Β. Κορκίδη με τον νέο υφυπουργό, ο κ. Γιακουμάτος

διαβεβαίωσε την ΕΣΕΕ ότι οι τρεις περιοχές όπου θα παραμένουν ανοικτά τα καταστήματα όλες τις Κυριακές του χρόνου θα είναι αμιγώς τουριστικές και νησιωτικές.

Σύμφωνα με πληροφορίες η νέα ηγεσία εξετάζει αυτήν τη λύση, δεδομένου ότι στο Μνημόνιο δεν υπάρχει δέσμευση για συγκεκριμένες περιοχές.

Σε σημερινές δηλώσεις του σε δημοσιογράφους ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Β. Κορκίδης, σημείωσε ότι ο Νόμος 4254 αναφέρεται σε τρεις περιοχές και όχι σε τρεις περιφέρειες και επτά περιοχές. Σύμφωνα με τον ίδιο «το θέμα των Κυριακών δεν έκλεισε ποτέ». Για να συμπληρώσει ότι η πρόταση για τρεις περιφέρειες και επτά περιοχές είναι του υπουργείου Ανάπτυξης και όχι του ΔΝΤ.

Original article: Γιακουμάτος, ΕΣΕΕ έχασαν τον …μπούσουλα με το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές.

Keywords
Τυχαία Θέματα