Γελοιότητες …επαναστατικές του Δημάρχου Χαλανδρίου: Παρέλαση των σχολείων με τον ύμνο του ΕΑΜ…

Παραδοσιακά οι παρελάσεις στην Ελλάδα πραγματοποιούνται υπό τη μελωδία στρατιωτικών εμβατηρίων. Στο Χαλάνδρι όμως επιλέχθηκε ως μουσική υπόκρουση ο ύμνος του ΕΑΜ.
Η μουσική παρέμβαση είναι άγνωστης πατρότητας, πάντως ο δήμαρχος της πόλης, ο Σίμος Ρούσσος προέρχεται από τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Πρόκειται

για γελοιότητα …επαναστατική, δήθεν – γιαλαντζί επαναστατών. Μάθε Δήμαρχε στα παιδιά πρώτα τι είναι το έπος του 1940, μάθε τα τι είναι Εθνική Αντίσταση, μάθε τα τι ήταν το ΕΑΜ, μάθε τα πως αυτός ήταν ο κορμός της αντίστασης κατά του φασισμού και αφού τα μάθουν όλα αυτά, βάλε όποιο εμβατήριο θέλεις στην παρέλαση.

Η επανάσταση δεν γίνεται με τα εμβατήρια, απαιτείται πρώτα η ΓΝΩΣΗ.

Υ.Γ: Τα ίδια ισχύουν για όλες γενικώς τις παρελάσεις. Όλα τα άλλα σχολεία που παρέλασαν, απλά, ακολούθησαν την παράδοση. Ιδέα δεν έχουν οι περισσότεροι μαθητές γιατί παρελαύνουν. Κάνουν πλάκα, αυτή είναι η αλήθεια. Και όσοι, δεξιοί, κεντρώοι και αριστεροί δεν την καταλαβαίνετε ή κάνετε πως δεν την καταλαβαίνετε, σε λίγο θα βάλετε στις παρελάσεις και μουσική με βιντεοκλίπ του Σάκη Ρουβά για να είστε …in!

Καλά που όλοι όσοι αγωνίστηκαν τότε, αγωνίστηκαν για την Πατρίδα και όχι για όλους εσάς που τους ξεφτυλίζετε με τις γελοιότητες και τα καρατατζουμ…

Keywords
Τυχαία Θέματα