Γ. Στουρνάρας: «Κλείνει» την ερχόμενη εβδομάδα η συμφωνία με την Τρόικα

Την ερχόμενη εβδομάδα θα λυθούν οι εκκρεμότητες ανάμεσα στην Τρόικα και την ελληνική κυβέρνηση για τις αλλαγές στα εργασιακά και τις περικοπές στο δημόσιο, δήλωσε στους Financial Times, ο υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρας.

Αν

κλείσει η συμφωνία και η Τρόικα συντάξει μια θετική έκθεση για την πορεία του ελληνικού προγράμματος, τότε θα ανοίξει ο δρόμος για τη εκταμίευση της δόσης των 31,2 δις. ευρώ μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου, τόνισε ο Έλληνας αξιωματούχος.

Ο  κ. Στουρνάρας υπογράμμισε ότι οι προτάσεις της τρόικας έχουν ήδη καλυφθεί από νόμους που έχουν ψηφιστεί νωρίτερα to 2012,  ενώ σημείωσε πως οι μειώσεις στις αποζημιώσεις των χαμηλότερα αμειβόμενων εργαζομένων μπορούν να αποφευχθούν.

σχετικά άρθραΠοιοι είναι στη λίστα ΛαγκάρντΕρώτηση- καταπέλτης κατά Σγουρού από 31 βουλευτές της Ν.ΔΟλοκληρώθηκε η συνάντηση Στουρνάρα – τρόικαςΣυνάντηση Στουρνάρα με τους επικεφαλής της τρόικαςTo 2015 θα επιστρέψει η Ελλάδα στην ανάπτυξηΕπιστολή της Τράπεζας της Ελλάδος στον Π. ΠαυλόπουλοSpiegel : «Μαύρη τρύπα» 20 δισ. ευρώ στον ελληνικό προϋπολογισμό!Στον εισαγγελέα ο φάκελος του ΣΔΟΕ με τα πολιτικά πρόσωπαΘρίλερ με την τρόικα δεν υπήρξε τελική συμφωνία για τα μέτραFitch: Η επιμήκυνση θα μειώσει τον κίνδυνο Grexit
Keywords
Τυχαία Θέματα