Φρανσουά Ολάντ: Δεν παντρεύομαι!

Τις φήμες που τον φέρουν να παντρεύεται στις 12 Αυγούστου επισημοποιώντας την σχέση του με την Γαλλίδα ηθοποιό, Ζουλί Γκαγέ, διέψευσε ο πρόεδρος της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ.

Μιλώντας στους πολιτικούς συντάκτες, ο Σοσιαλιστής πρόεδρος υποστήριξε ότι δεν θα επισημοποιήσει την σχέση του με την 42χρονη ηθοποιό στις 12 Αυγούστου, ημέρα κατά την οποία θα γιορτάσει τα 60 του χρόνια.

Ωστόσο ο γαλλικός Τύπος θεωρεί ότι απλά θέλει να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή.

Η

Parisien είχε γράψει ότι κυκλοφορούν φήμες ότι ο αμετανόητος εργένης και πρόεδρος της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, πρόκειται να παντρευτεί την ηθοποιό, Ζουλί Γκαγιέ, για χάρη της οποίας χώρισε από την Βαλερί Τριερβελέρ.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τις πληροφορίες ο γάμος αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 12 Αυγούστου, ημέρα των γενεθλίων του Ολάντ, όπου θα γιορτάσει τα 60 χρόνια της ζωής του.

«Τους τελευταίους μήνες ακούμε ότι πρόκειται να επισημοποιήσει τη σχέση του με την Ζουλί Γκαγιέ», δήλωσε ένας αξιωματούχος στην εφημερίδα.

«Πρέπει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και να δείξει ότι δεν πρόκειται για μία περιπέτεια», συμπλήρωσε ο αξιωματούχος, καθώς εκφράζεται ο φόβος ότι οι φήμες για τη σχέση του με την Γαλλίδα ηθοποιό μπορεί να επισκιάσουν την προεκλογική καμπάνια για τις προεδρικές εκλογές του 2017.

Την ίδια ώρα, όπως αναφέρει ο Telegraph, στο βιβλίο του Ιβ Αζερουάλ «Passions of State», αναφέρεται ότι η ελκυστική ηθοποιός έχει κουραστεί να είναι η «ερωμένη» που πρέπει να κρύβεται από όλους.

Keywords
Τυχαία Θέματα