Φ.Γεννηματά: Ο Α.Τσίπρας σε ρόλο Χάρι Πότερ εξαφάνισε τα προβλήματα

«Ο κ. Τσίπρας υποδύθηκε τον Χάρι Πότερ εξαφανίζοντας τα προβλήματα» δήλωσε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, σχολιάζοντας την ομιλία του Πρωθυπουργού στην 82η ΔΕΘ.

«Μας απογείωσε σ’ ένα φανταστικό παράδεισο που όλα είναι τέλεια. Και νομίζει προφανώς ότι καθάρισε»

Στον πραγματικό κόσμο όμως, συνέχισε η κ. Γεννηματά, «οι πολίτες βιώνουν τους εξοντωτικούς φόρους, τις κομμένες συντάξεις, τις κατασχέσεις, την

ανεργία, τους πλειστηριασμούς, την διάλυση του κοινωνικού κράτους».

«Και είναι αποφασισμένοι να δώσουν την δίκη τους σκληρή απάντηση σε αυτόν που νομίζει ότι μπορεί να τους κοροϊδεύει εσαεί» κατέληξε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, επισκέπτεται σήμερα Κυριακή και μεθαύριο Δευτέρα, η Φώφη Γεννηματά.

Την πρώτη μέρα της παραμονήςτης στη Θεσσαλονίκη, η Φώφη Γεννηματά θα έχει συνάντηση με το Δίκτυο Εμπόρων,Βιοτεχνών και Επαγγελματιών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, καθώς και με τηΔιοίκηση της ΔΕΘ, ενώ θα επισκεφθεί τα Περίπτερα της Έκθεσης.

Τη Δευτέρα, αφού παραβρεθεί στον Αγιασμό του έκτου Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου Ελευθερίου-Κορδελιού, θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και αργότερα με τα σωματεία εργαζομένων των Μεταλλείων Κασσάνδρας Χαλκιδικής και το ΔΣ του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Το απόγευμα, η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης θα μιλήσει στους παραγωγικούς φορείς στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα