Φαν του Αλέξη η Μαρίν Λεπέν! “Πανηγυρίζει” για τις εκλογές στην Ελλάδα…

Σχολιάζοντας τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, η επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου της Γαλλίας Μαρίν Λεπέν δήλωσε πως «Ένας φρέσκος άνεμος αλλαγής φυσάει στην Ελλάδα». «Ηταν μία νίκη του λαού ενάντια στους ολιγάρχες του μεγάλου κεφαλαίου της Ευρώπης», τόνισε η πρόεδρος του ακροδεξιού κόμματος της Γαλλίας.

Το περιοδικό «New Europe», σχολιάζοντας τις δηλώσεις της Λεπέν, φρέσκαρε

τη μνήμη των αναγνωστών επισημαίνοντας ότι ίσως επιβεβαιωθεί η δήλωση του Νικολά Σαρκοζί πριν δύο μήνες ότι η Λεπέν δεν ανήκει στην άκρα Δεξιά αλλά στην άκρα Αριστερά. Στην ιστοσελίδα του, το αγγλόφωνο περιοδικό με έδρα τις Βρυξέλλες, εξηγεί πως τα διθυραμβικά σχόλια της Λεπέν για τον Τσίπρα εξηγούνται με βάση τη σχέση που είχε αναπτύξει η ίδια με τον ρωσικό παράγοντα, το μαύρο πρόβατο της Ευρώπης, και γενικότερα της Δύσης.

Η ειρωνεία είναι ότι τη στιγμή που η Λεπέν έδειχνε περιχαρής για το αποτέλεσμα της τρίτης ψηφοφορίας στην Ελλάδα, ο αριστερός Ζαν Λικ Μελανσόν έγραφε ένα αντίστοιχο κείμενο υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα.

Στο λογαριασμό του στο Twitter, το Νούμερο 2 του ” Εθνικού Μετώπου”, Φλοριάν Φιλιπό, χαιρέτησε και αυτός τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας επισημαίνοντας ότι, επιτέλους στην Ελλάδα φύσηξε άνεμος αλλαγής”.

Keywords
Τυχαία Θέματα