Έξωση στον Δ.Δασκαλόπουλο από τον ΣΕΒ! – Πλήρωσε τις…αγάπες στον Τσίπρα – Πρόεδρος ο Θ.Φέσσας

Ανατροπή στον Σύνδρεσμο Ελληνικών Βιομηχανιών. Τον Θεόδωρο Φέσσα προτείνει το Δ.Σ. του ΣΕΒ για πρόεδρο του Συνδέσμου, κατά την προσεχή συνεδρίαση της γενικής συνέλευσης και τον “σίγουρο” μέχρι προ ημερών Δ.Δασκαλόπουλο για την Προεδρία, τον κάνουν Επίτιμο.

Η απόφαση αυτή έχει σίγουρα πολιτική διάσταση, δεδομένου ότι τα ανοίγματα του Δ.Δασκαλόπουλου και οι …αγάπες στον Α.Τσίπρα, ξεπέρασαν τα όρια και ενόχλησαν σφόδρα την πλειοψηφία των μελών του Συνδέσμου.

Το

Δ.Σ του ΣΕΒ αποδέχθηκε την εισήγηση της επιτροπής αξιολόγησης υποψηφιοτήτων και στην επερχόμενη Γενική Συνέλευση ο κ. Φέσσας θα προταθεί να αναλάβει επικεφαλής.

Επίσης στη Γενική Συνέλευση θα προταθεί να απονεμηθεί στον απερχόμενο πρόεδρο κ. Δημήτρη Δασκαλόπουλο ο τίτλος του Επίτιμου Προέδρου και να του ανατεθεί ο τομέας της βιομηχανικής πολιτικής στο πλαίσιο της συσταθείσας, ήδη, Διϋπουργικής Επιτροπής.

Επιπλέον θα προταθεί και η εκπροσώπηση του ΣΕΒ, από τον κ.Δασκαλόπουλο, στην BusinessEurope από τη θέση του αντιπροέδρου της συγκεκριμένης οργάνωσης.

ΧΑΡΟΥΛΕΣ….

Original article: Έξωση στον Δ.Δασκαλόπουλο από τον ΣΕΒ! – Πλήρωσε τις…αγάπες στον Τσίπρα – Πρόεδρος ο Θ.Φέσσας.

Keywords
Τυχαία Θέματα