ΕΒΕΠ: Ψηφιακές υπηρεσίες για την προώθηση των επιχειρήσεων – Τι προσφέρουν

Το πρόγραμμα «Ψηφιακές Δράσεις Ε.Β.Ε.Π.» παρουσίασε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς, το οποίο προσφέρει νέες, ολοκληρωμένες ψηφιακές υπηρεσίες στον επιχειρηματικό κόσμο της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά.

Για το πρόγραμμα, το οποίο χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ 2007-2013, ο πρόεδρος του ΕΒΕΠ, κ. Β. Κορκίδης, σχολίασε: «Με την εν λόγω

πρωτοβουλία, το Επιμελητήριο δημιουργεί ένα ευρύ πεδίο σύγχρονων, ψηφιακών δράσεων για όλες τις επιχειρήσεις μέλη του, από τη συστηματική αξιοποίηση των οποίων μπορούν να εγκαινιάσουν ένα νέο δίαυλο αποτελεσματικών συνεργασιών, αποκομίζοντας υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας.

Άλλωστε, το Διαδίκτυο και η αποτελεσματική προβολή των μελών μας, μέσω του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, αποτελεί, στη σύγχρονη εποχή, τον ισχυρό άξονα για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας.

Σε αυτό το πλαίσιο, καλούμε τις επιχειρήσεις να αποκτήσουν τις νέες υπηρεσίες μας, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον τους, μέσω της ειδικής φόρμας, που βρίσκεται στην αρχική σελίδα του Portal μας (www.pcci.gr). ή επικοινωνώντας με τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΕΒΕΠ…».

Οι επιχειρηματίες μπορούν να αξιοποιήσουν τις ψηφιακές δράσεις του Επιμελητηρίου ως εξής:

1) Να δημιουργήσουν ιστοσελίδα για την επιχείρησή τους στον Ηλεκτρονικό Επιχειρηματικό Οδηγό του ΕΒΕΠ (www.pcci.gr).

2) Να προωθήσουν προϊόντα οn-line αποκτώντας το δικό τους e-shop, που διασυνδέεται με τη Νέα Ηλεκτρονική Επιμελητηριακή Αγορά.

3) Να προβληθούν στην Ολοκληρωμένη Τουριστική Πύλη του Επιμελητηρίου και να συμμετέχουν σε ένα ενιαίο, πλήρες και αυτοδιαχειριζόμενο σύστημα ηλεκτρονικών κρατήσεων (e-booking), εάν διαθέτουν καταλύματα και προσφέρουν διαμονή.

Keywords
Τυχαία Θέματα