ΕΥΔΑΠ: Ο Γ.Μπενίσης απέναντι στο συνδικαλιστικό κατεστημένο

Η στρατηγική επιλογή του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΥΔΑΠ Γιάννη Μπενίση να προχωρήσει σε εκσυγχρονισμό της διοικητικής δομής και αξιολόγηση των γενικών διευθυντών της εταιρείας, με ιδιωτική εταιρεία επιλογής προσωπικού, και μάλιστα από τη διεθνή αγορά, βρίσκεται απέναντι σε…αντάρτικο συνδικαλιστικών ομάδων που κινούνται στον χώρο της ΛΑΕ και του ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Συνδικαλιστές,

στην προσπάθειά τους να μπλοκάρουν τη σχετική διαδικασία, εξέδωσαν ήδη σχετικές ανακοινώσεις που σε μια λογική παρελθόντος, αρνούνται την αρχική αξιολόγηση των τυπικών προσόντων των υποψηφίων και φυσικά αρνούνται τη διενέργεια συνεντεύξεων που ακολουθούνται σήμερα στη διεθνή αγορά σε ανάλογες περιπτώσεις.

Ο Γιάννης Μπενίσης από την πλευρά του, δείχνει να μην πτοείται, και ξεκαθαρίζει σε όλους τους τόνους ότι θα προχωρήσει κανονικά στη διαδικασία, επενδύοντας στα διαφανή αποτελέσματά της, για να γυρίσει η ΕΥΔΑΠ σελίδα και να λειτουργεί στο μέλλον ανταγωνιστικά, σε ακόμη πιο επαγγελματικά πρότυπα. Άποψή του είναι ότι η ΕΥΔΑΠ οφείλει να λειτουργήσει με σύγχρονα πρότυπα μάνατζμεντ, παράλληλα με τη διαφύλαξη της κοινωνικής διάστασης στις δράσεις της εταιρείας.

Θα προχωρήσει λοιπόν η διαδικασία της αξιολόγησης και μετά την ολοκλήρωσή της, το διοικητικό συμβούλιο της ΕΥΔΑΠ θα είναι εκείνο που θα λάβει τις τελικές αποφάσεις για το ποιοί θα αξιοποιηθούν στις κομβικές θέσεις διοικητικής λειτουργίας της εταιρείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα