ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Παρασύρθηκε απ’τις δημοσκοπήσεις ο Α. Τσίπρας – “Σκυλιάζουν” που βγαίνουμε απ’το Μνημόνιο

“Το ΠΑΣΟΚ δεν υπαγόρευσε συμπεριφορές και δεν έδωσε χρίσματα στην Τοπική Αυτοδιοικηση. Το έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ και εισέπραξε την καχυποψία”, σημείωσε ο Ευ. Βενιζέλος σε διακαναλική συνέντευξη μετά τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ο κ. Βενιζέλος

δήλωσε ότι άλλο το ΠΑΣΟΚ και άλλο η Νέα Δημοκρατία, σημειώνοντας ότι το ΠΑΣΟΚ χάραξε τη γραμμή και το κόμμα της ΝΔ από αντιμνημονιακό έγινε φιλοπρόοδο και φιλοευρωπαϊκό.

Χαρακτήρισε ωστόσο καθαρή και υπεύθυνη τη στάση της Νέας Δημοκρατίας για στήριξη του Γ. Καμίνη στην Αθήνα και του Γιάννη Σγουρού στην περιφέρεια Αττικής.

Όσον αφορά στο εκλογικό αποτέλεσμα και τις εντυπώσεις, ο επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι η χώρα έζησε μια ψευδαίσθηση την Κυριακή, από τις 7 έως τις 9 το βράδυ. Όπως είπε, από τις εντυπώσεις αυτές επηρεάστηκε ο Αλέξης Τσίπρας και έθεσε πολύ ψηλά τον πήχη για τις ευρωεκλογές της επόμενης εβδομάδας. Έτσι, ανέφερε, μπορεί κάθε πολίτης να καταλάβει γιατί εδώ και μέρες λέω ότι το βράδυ των εκλογών ο ΣΥΡΙΖΑ και άλλοι θα επιχειρήσουν να θέσουν σε αμφισβήτηση την κυβέρνηση και την έξοδο της χώρας από την κρίση. «Αυτό δεν θα γίνει γιατί έτσι όπως αντέδρασε ο ελληνικός λαός με σοφία και σοβαρότητα στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών έτσι θα αντιδράσει και την επόμενη Κυριακή», εκτίμησε.

Αυτό που χρειάζεται μετά τις εκλογές της επόμενης Κυριακής είναι να ενώσουμε το Έθνος. Για να ενώσουμε τη χώρα πρέπει να πείσουμε τους πολίτες, δήλωσε.

Σε σχέση με την κρίση και την κυβερνητική πολιτική, υπογράμμισε ότι “κάποιοι «σκυλιάζουν» που βγαίνουμε από την κρίση και το μνημόνιο, σημείωσε, προσθέτοντας ότι μόλις το 1/10 του δανείου που έχουμε λάβει από την τρόικα είναι προς το ΔΝΤ. Μόλις αποπληρωθεί δεν υφίσταται τρόικα, υπογράμμισε.

Είμαστε συνεπείς προς τις δεσμεύσεις μας, δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα, συμπλήρωσε ο επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ.

Original article: ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Παρασύρθηκε απ’τις δημοσκοπήσεις ο Α. Τσίπρας – “Σκυλιάζουν” που βγαίνουμε απ’το Μνημόνιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα