ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Η αντιπολίτευση εκβίασε τους θεσμούς – Εγγυητής σταθερότητας το ΠΑΣΟΚ

Την άποψη ότι ο λαός θέλει συναίνεση και σταθερότητα εξέφρασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην εκλογική επιτροπή του ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης.

«Ο λαός ήθελε να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας αλλά δεν εξελέγη.Ο λαός δεν ήθελε εκλογές αλλά πάμε σε εκλογές. Αυτό που εξακολουθεί να θέλει ο λαός είναι η συναίνεση και η σταθερότητα» τόνισε ο κ.Βενιζέλος.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αφού κατηγόρησε την αντιπολίτευση, υπογραμμίζοντας ότι με τη στάση του εκβίασε τους θεσμούς, έκανε λόγο για μια τεχνητή διακοπή της τετραετούς θητείας της Βουλής, παρά τη βούληση του ελληνικού λαού.

«Οι εκλογές δεν έχουν διεξαχθεί. Τώρα θα διεξαχθούν, άρα τώρα θα κριθούν» είπε ο κ.Βενιζέλος.

Αναφερόμενος στο ΠΑΣΟΚ, υπογράμμισε ότι η διαφύλαξη των θυσιών του ελληνικού λαού, έχει τεράστια σημασία και εστίασε στην ανάγκη να προστατευτεί η σταθερότητα και η ασφάλεια σε όλα τα επίπεδα.

«Το ΠΑΣΟΚ είναι ο εγγυητής της εθνική στρατηγικής, της εθνικής σταθερότητας, όχι της κυβερνητικής. Εγγυόμαστε την πολιτική σταθερότητα, την οικονομική, τη μακροπρόθεσμη δημοσιονομική, τη θεσμική, την εθνική ασφάλεια και τη σταδιακή αποκατάσταση των εισοδημάτων» υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα