Εθνική Ελλάδος: Πως μπορεί να προκριθεί στο Μουντιάλ μετά την ήττα 2-1 από το Βέλγιο

08:45 4/9/2017 - Πηγή: BankWars

Η εθνική Ελλάδος έκανε υπερπροσπάθεια κόντρα στους Βέλγους, όμως, γνώρισε την ήττα με 2-1 στο γήπεδο Γ.Καραισκάκης και …βλέπει πλέον τα τελικά του Μουντιάλ στη Ρωσία από μακρυά.

Η Ελλάδα έπεσε στην 3η θέση του ομίλου, μένοντας στους 13 πόντους, έναν λιγότερο από την Βοσνία, η οποία πέρασε άνετα κόντρα στο Γιβραλτάρ (4-0), ενώ το Βέλγιο «έκλεισε» ήδη θέση για τα τελικά

του Μουντιάλ στην Ρωσία, έχοντας 22 βαθμούς, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος των ομίλων.

Η εθνική ομάδα θα τα… παίξει όλα για όλα κόντρα στην Κύπρο, στις 7 Οκτωβρίου στην Λευκωσία και την τελευταία αγωνιστική, τρεις μέρες αργότερα υποδέχεται το Γιβραλτάρ. Ωστόσο, περιμένει ένα… στραβοπάτημα της Βοσνίας, η οποία την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται το Βέλγιο και στην αυλαία των ομίλων θα παίξει κόντρα στην Εσθονία στο Ταλίν.

Το αντιπροσωπευτικό μας «συγκρότημα» παρουσίασε σαφώς βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με το ματς κόντρα στην Εσθονία (0-0), έβαλε δύσκολα στους Βέλγους, με σωστή αμυντική τακτική, όμως, δεν μπόρεσε να πάρει κάτι θετικό από το παιχνίδι, μια και οι φιλοξενούμενοι χτύπησαν τις δύο μοναδικές φορές που η άμυνα δεν έδειξε την απαιτούμενη συγκέντρωση.

Η πρώτη ήταν στο 70ο λεπτό, όπου ο Βερτόγκεν έκανε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, βρίσκοντας τον χώρο και η δεύτερη στο 74ο λεπτό, με την κεφαλιά του Λουκάκου, αμέσως μετά την ισοφάριση του Ζέκα (73′).

Ελλάδα (Μίκαελ Σκίμπε): Καρνέζης, Μανάτης (85΄ Μπακασέτας), Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Ζέκα, Σάμαρης, Σταφυλίδης (69΄ Λυκογιάννης), Φορτούνης (89΄ Βέλλιος), Δώνης.

Βέλγιο (Ρομπέρτο Μαρτίνεθ): Κουρτουά, Αλντερβάιρελντ, Βερμάλεν, Βερτόνγκεν, Φελαϊνί (89΄ Ντεντόνκερ), Ντεμπελέ (74΄ Εντέν Αζάρ), Μενιέ, Καράσκο (79΄ Τσαντλί), Μέρτενς, Ντε Μπράιν, Λουκάκου.

Keywords
Τυχαία Θέματα