Εθνική Ασφαλιστική: Παραιτήθηκε ο CEO Γ. Κατσουρίδης – Διαψεύδει τα περί πώλησης

(upd)Επιβεβαιώνει την παραίτηση του Διευθύνοντος Συμβούλου Γ. Κατσουρίδη η Εθνική Ασφαλιστική, ωστόσο διαψεύδει ότι η παραίτηση συνδέεται με αλλαγή στρατηγικής της εταιρείας ή με προωθημένες κινήσεις πώλησής της.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση “το Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Ασφαλιστικής, κατά την τελευταία συνεδρίασή του, Δευτέρα 16/9/2013, απεδέχθη την παραίτηση που από τον Ιούλιο είχε υποβάλλει ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Ιωάννης Κατσουρίδης και ο οποίος είχε

δεχθεί να παραμείνει στη θέση του μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου τρέχοντος έτους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Ασφαλιστικής ευχαρίστησε τον κ. Κατσουρίδη για την πολυετή και γόνιμη συνεργασία του με την εταιρεία και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στις περαιτέρω επαγγελματικές δραστηριότητες που έχει επιλέξει.Ο κ. Κατσουρίδης ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας για τη συνεργασία που είχαν και για τη στήριξη που του παρεσχέθη στο έργο του και τόνισε ότι η απόφασή του για παραίτηση από την Εθνική Ασφαλιστική οφείλεται σε προσωπικούς λόγους.Με την ευκαιρία, η Εθνική Ασφαλιστική κατηγορηματικά διαψεύδει φήμες και σχόλια ότι η παραίτηση του κ. Κατσουρίδη συνδέεται είτε με αλλαγή στρατηγικής της εταιρείας είτε με προωθημένες κινήσεις πώλησής της”.

Νωρίτερα μεταδίδαμε:

Σημαντικές εξελίξεις “τρέχουν” στην Εθνική Ασφαλιστική, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Γιάννης Κατσουρίδης υπέβαλε την παραίτησή του νωρίτερα απ’ότι αναμένονταν καθώς όλα έδειχναν ότι θα παρέμενε στη θέση του ως τον προσεχή Φεβρουάριο.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση, ωστόσο οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το θέμα της αντικατάστασης του κ. Κατσουρίδη θα προχωρήσει έως το τέλος του μήνα.

Η αποχώρηση του κ. Κατσουρίδη γίνεται σε μία εποχή που κυριαρχούν οι πιέσεις που δέχεται η Εθνική Τράπεζα από την Τρόικα για την πώληση ποσοστού της ασφαλιστικής θυγατρικής της.

Keywords
Τυχαία Θέματα