ΕΡΤ – ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ: Η κυβέρνηση μας εμπαίζει

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύουν οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ, οι οποίοι κάνουν λόγο για επικοινωνιακούς ελιγμούς και για τη μεθόδευση ενός «σκηνικού εμπαιγμού και πίεσης».

«Οι επικοινωνιακοί ρόλοι εναλλάσσονται με «δεξιοτεχνία» από τους κυβερνώντες. Από τον «σκληρό» Στουρνάρα που περιόριζε τις «γενναιόδωρες» αποζημιώσεις των απολυμένων της ΕΡΤ, όπως τις χαρακτήρισε ο ίδιος ο πρωθυπουργός, περάσαμε
στον «συναινετικό» Παντελή Καψή, που δεσμεύτηκε ότι θα εφαρμόσει την εργατική νομοθεσία» αναφέρουν στην ανακοίνωση τους οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ σχολιάζοντας τις χθεσινές εξελίξεις στη Βουλή σχετικά με το ζήτημα της αποζημίωσης τους.
«Το άρθρο για τις αποζημιώσεις γίνεται τώρα «το καρότο και το μαστίγιο» για το μόνο που τελικά φαίνεται να ενδιαφέρει την κυβέρνηση: ο έλεγχος του ραδιοτηλεοπτικού προγράμματος και της ενημέρωσης» τονίζουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, υπογραμμίζοντας πως «το μαύρο και οι απολύσεις των εργαζομένων της ΕΡΤ δεν ήταν μόνο παράνομες και αυθαίρετες πράξεις, αλλά κυρίως εκδικητικές».
Keywords
Τυχαία Θέματα