ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΟΦΗ 0-1 – Νέο “χτύπημα” από τον Ντουντού

ΦΗ ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της Κρήτης με αντίπαλο τον Εργοτέλη καθώς επικράτησε στο Παγκρήτιο με 0-1 χάρη σε γκολάρα από τον Ντουντού.

Η ομάδα του Εργοτέλη που είχε δυο δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ρομάνο, την κέρδισε ο Ντούντου, και δικαιολογημένα έχουν παράπονα από την διαιτησία του Παππά τόσο για την φάση της κόκκινης στο 71′ όσο και για ένα φάουλ πάνω στον Μονακέλο στο 92′ που δεν δόθηκε λίγα εκατοστά έξω από την περιοχή.

Οι

γηπεδούχοι είχαν να αντιμετωπίσουν κάποιες σημαντικές απουσίες καθώς ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν είχε στην διάθεση του τον Διαμαντάκο αλλά και τον Σαρρή. Δυο βασικούς ποδοσφαιριστές του στην διάρκεια της σεζόν και ιδίως ο Μονακέλο που έπαιξε στην θέση του Έλληνα φορ δεν μπόρεσε να καλύψει το κενό.

Από την άλλη ο Σα Πίντο έδωσε φανέλα βασικού στους Ντούντου και Σίσιτς και δικαιώθηκε απόλυτα με την παρουσία κυρίως του πρώτου. Ο Βραζιλιάνος έδινε ηρεμία στον χώρο του κέντρου, έκοβε στην άμυνα και πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ που έδωσε το προβάδισμα και τελικά την νίκη στον ΟΦΗ.

Παράλληλα ήταν και ένας εκ των πρωταγωνιστών στην φάση του 71′ καθώς κέρδισε την αποβολή του Ρομένο ο οποίος ναι μεν έκανε κίνηση προς το μέρος του και τον ακούμπησε αλλά ο Βραζιλιάνος άσος του ΟΦΗ έπεσε στο έδαφος λες και τον χτύπησε “κεραυνός” κερδίζοντας ουσιαστικά την αποβολή.

Εργοτέλης (Ουζουνίδης): Στοϊκοβιτς, Τζανακάκης, Μεχία, Γιοβάνοβιτς, Πίτσος (78′ Αζίκ), Κοζορώνης, Ιμπραίμ (56′ Χαντί), Μπαντιμπαγκά, Ρομάνο, Κούμπικ (69′ Μπουχαλάκης), Μονακέλο.

ΟΦΗ (Σα Πίντο): Φερνάντες, Μπούρμπος (27 Στάθης), Τριποτσέρης, Ζορό, Μιλιάζες, Μακρής, Ντουντού (73′ Καλάιτζιτς), Ζε Εντουάρντο, Σίσιτς (62′ Κουτσιανικούλης), Παπάζογλου, Περογαμβράκης.

ΠΗΓΗ: .sport24.gr

Original article: ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΟΦΗ 0-1 – Νέο “χτύπημα” από τον Ντουντού.

Keywords
Τυχαία Θέματα