Έρχεται στην Ελλάδα η δανέζικη αλυσίδα καταστημάτων JYSK

22:19 7/9/2015 - Πηγή: BankWars

Την είσοδό της στην ελληνική αγορά πραγματοποιεί η δανέζικη αλυσίδα καταστημάτων JYSK, η οποία εμπορεύεται είδη σπιτιού.

Η διεθνής αλυσίδα εγκαινιάζει το πρώτο της κατάστημα στην ελληνική αγορά στην Αθήνα, στις 24 Σεπτεμβρίου, ενώ στα πλάνα της είναι η δημιουργία αρκετών ακόμη καταστημάτων, με πρώτους σταθμούς τη Λάρισα στα μέσα του Οκτώβρη, τη Θεσσαλονίκη

στα τέλη Οκτώβρη και το Ελληνικό στα τέλη Νοέμβρη. Στόχος της JYSK είναι να αναπτυχθεί με καταστήματα κάλυψης, 1.000-1.200 τ.μ., κυρίως εντός των πόλεων, σε σημεία εύκολα προσβάσιμα.

Η εταιρεία ανήκει στον ιδρυτής της Lars Larsen, ο οποίος άνοιξε το πρώτο κατάστημα JYSK στο Aarhus της Δανίας το 1979. Έκτοτε η JYSK εξελίχθηκε σε παγκόσμιο όμιλο, με πάνω από 2.275 καταστήματα σε 38 χώρες. Ο κύκλος εργασιών του Lars Larsen Group ανέρχεται σε 3,1 δις. ευρώ.

Καθήκοντα Country Manager της JYSK στην Ελλάδα έχει αναλάβει ο Sandor Szimeiszter και καθήκοντα Sales & Marketing Manager ο Κώστας Δημόπουλος.

Η αλυσίδα εστιάζει στην εξυπηρέτηση αλλά και στις προσφορές, προσαρμόζοντας τον κατάλογό της ανάλογα με τις ανάγκες κάθε αγοράς. «Παρά το γεγονός ότι η σημερινή JYSK είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός, είμαστε πάντα πιστοί στις σκανδιναβικές ρίζες μας, που μπορούν να αναγνωριστούν στην κουλτούρα μας και στον τρόπο με τον οποίο λειτουργούμε επαγγελματικά. Η JYSK ανοίγει δύο νέα καταστήματα κάθε εβδομάδα κάπου στον κόσμο, αλλά είναι πάντα κάτι ξεχωριστό να ανοίγουμε σε μια νέα χώρα», ανέφερε σχετικά ο ιδρυτής της αλυσίδας, Lars Larsen.

Σε διεθνές επίπεδο, η JYSK συνεργάζεται για την επικοινωνία της με την Carat, χωρίς ακόμη να έχει δρομολογηθεί καμπάνια για την Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα