Επίθεση Καμμένου, Παπαδημούλη, Σκουρλέτη στον Α. Σαμαρά για την επίσκεψη στο Βερολίνο

«Ο κ. Σαμαράς έχει κάθε δικαίωμα να κάνει τον επαίτη για την προσωπική του πολιτική επιβίωση. Δεν έχει όμως κανένα δικαίωμα να ταπεινώνει έναν περήφανο λαό όπως ο ελληνικός» σχολίασε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος με αφορμή την επίσκεψη Σαμαρά στο Βερολίνο.

Επίθεση κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε και ο Δημήτρης Παπαδημούλης λέγοντας

χαρακτηριστικά πως ο κ.Σαμαράς μεταβαίνει στο Βερολίνο «για το δικό του συμφέρον, τις δικές του επιδιώξεις».

«Επί δυόμισι χρόνια δοκιμάστηκε ως διαπραγματευτής των εθνικών συμφερόντων και έχει αποτύχει παταγωδώς. Αμέσως μόλις έγινε πρωθυπουργός πήγε στην κα. Μέρκελ και είπε «ουδείς αναμάρτητος», όταν του θύμισαν τις προεκλογικές του δεσμεύσεις και υποσχέσεις για επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου. Αυτό που εκλιπαρεί ο κ. Σαμαράς είναι να του χαλαρώσει λίγο η κα. Μέρκελ τη θηλιά. Γιατί είναι ολοφάνερα τα καταστροφικά αποτελέσματα της πολιτικής που χέρι-χέρι υλοποιούν Σαμαράς και Μέρκελ στην Ελλάδα και που ονομάζεται μνημόνιο» πρόσθεσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε και ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Π.Σκουρλέτης.

«Εύκολα μπορεί κανείς να καταλάβει τι μπορεί να περιμένει από τη συνάντηση ΜέρκελΣαμαρά. Ο κ. Σαμαράς πηγαίνει στην κα. Μέρκελ με δική του πρωτοβουλία προσδοκώντας ότι θα στηριχθεί από αυτήν μιας και είναι ο πιο πιστός της σε όλη τη δυτική Ευρώπη» υπογράμμισε μιλώντας στο Real FM ο κ.Σκουρλέτης.

«Όταν αυτός που εκπροσωπεί τη χώρα, έχει βάλει τον υπουργό Οικονομικών να πει ότι δεν θα γίνει κάτι με το θέμα του χρέους, όταν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έχει μιλήσει για την βιωσιμότητα του χρέους, τότε τι πάει να διαπραγματευθεί; Αυτό είναι κατάντια. Κατάντια είναι η Merkel να μας λέει πόσες θα είναι οι δόσεις για τα χρέη» τόνισε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα