Επιστολή Σαββίδη στις τράπεζες: Έτοιμος να βάλει 25 εκατ. ευρώ στo Μega

Επιστολή με την οποία δηλώνει την πρόθεσή της να συνεισφέρει στο μετοχικό κεφάλαιο της Τηλέτυπος το ποσό των 25 εκατ.ευρώ απέστειλε προς τις προς τις πιστώτριες τράπεζες, η Dimera Media Investments, συμφερόντων του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη.

Η Dimera Media, μέτοχος της Τηλέτυπος με 19,63%, εκφράζει τη δέσμευσή της να στηρίξει κάθε πρωτοβουλία που θα αναλάβουν οι τράπεζες

για την αναδιάρθρωση και εξυγίανση της Τηλέτυπος, ώστε να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία της προς όφελος των εργαζομένων της και προς εξομάλυνση των σχέσεών της με το τραπεζικό σύστημα της χώρας.

Όπως δεσμεύεται η DIMERA Media, από τα 25 εκατ. ευρώ, τα 8 εκατ. πρόκειται να διατεθούν για την εξόφληση των οφειλόμενων προς του εργαζόμενους στον σταθμό, ενώ άλλα 10 εκατ. θα αχθούν προς εξόφληση οφειλών προς τις τράπεζες.

Τονίζεται, δε, πως τα 25 εκατ. ευρώ αφορούν το ποσό που αναλογεί στην εταιρεία συμφερόντων Σαββίδη για την κάλυψη της δικής της συμμετοχής στη μέλλουσα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Τηλέτυπος.

Η DIMERA Media δεσμεύεται, ακόμη, πως θα ενεργήσει ό,τι είναι επιχειρηματικά αναγκαίο για τη διασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας της Τηλέτυπος, προς όφελος των εργαζόμενων, προς εξομάλυνση των σχέσεών της με το τραπεζικό σύστημα της χώρας, αλλά και «προς επίτευξη των σκοπών της και προς διαρκή στήριξη της επένδυσής μας σε αυτήν».

Keywords
Τυχαία Θέματα