Π. Καμμένος: Η Ελλάδα θα βγει από το μνημόνιο μετά το Πάσχα! – Το πιο καλό Πρωταπριλιάτικο!

13:34 1/4/2016 - Πηγή: BankWars

Πρωταπριλιά είναι, όλα δικαιολογούνται σήμερα. Αισιόδοξος για την πορεία της ελληνικής οικονομίας επιμένει να δηλώνει ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, (σ.σ. μέχρις εδώ καλά)ο οποίος δήλωσε μάλιστα ότι μετά το Πάσχα η Ελλάδα θα ακολουθήσει.. την Κύπρο,

η οποία βγήκε χθες από το μνημόνιο, μετά από τρία χρόνια θυσιών!

Τώρα πως γίνεται και ενώ το μνημόνιο που υπογράψαμε τον Ιούλιο 2015 είναι τριετές και η τριετία λήγει τον Μάιο του 2016, είναι θέμα …εκτίμησης και αριθμητικής…

Στις 13 Μαρτίου 2016, ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM), Κλάους Ρέγκλινγκ, δήλωσε μεταξύ άλλων: “Ο νέος κύκλος υγιών πολιτικών που άρχισε να υιοθετεί η ελληνική κυβέρνηση από το περασμένο καλοκαίρι, όταν ξεκίνησε το πρόγραμμα ΕΜΣ, μπορεί να οδηγήσει την Ελλάδα σε βιώσιμη ανάπτυξη. Είμαστε μόνο στην αρχή αυτού του προγράμματος, η Ελλάδα έχει τώρα άλλα 2,5 χρόνια για να ολοκληρώσει το μεταρρυθμιστικό της πρόγραμμα. Και δεδομένης της έκτασης των προβλημάτων στην Ελλάδα από την αρχή, απομένουν πολύ περισσότερα να γίνουν».

Η ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

«Φαίνεται πως μέχρι το Πάσχα, ή λίγες μέρες μετά το Πάσχα, και η Ελλάδα θα ακολουθήσει την Κύπρο στην έξοδο από τη θλιβερή αυτή εποχή που ζήσαμε και θα προχωρήσουμε σε μια νέα εποχή, όπου θα έρθει πάλι η ανάπτυξη και το χαμόγελο» είπε ο κ. Καμμένος όταν ρωτήθηκε για την κατάσταση της οικονομίας στην Ελλάδα.

Ο κ. Καμμένος, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο, συνεχάρη τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και τον κυπριακό λαό για την έξοδο από το μνημόνιο, η οποία, όπως είπε, επιτεύχθηκε με σκληρούς αγώνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα