Επιμένει η κυβέρνηση: Ούτε ένα ευρώ μέτρα λιτότητας

Κύριος σύμμαχος της κυβέρνησης στη διαπραγμάτευση είναι η υπεραπόδοση της ελληνικής οικονομίας, όπως επιβεβαίωσαν τα στοιχεία της Κομισιόν και της ΕΛΣΤΑΤ, οι προσβλέψεις των οποίων δείχνουν ότι η οικονομία επέστρεψε οριστικά στην ανάπτυξη, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος κατά την ενημέρωση των εκπροσώπων του Τύπου.

Δειλά οι εκπρόσωποι του ΔΝΤ σημειώνουν ότι η Ελλάδα

δεν χρειάζεται επιπλέον λιτότητα. Για να ολοκληρωθεί άμεσα η β’ αξιολόγηση πρέπει και το Γερμανικό υπουργείο Οικονομικών να υιοθετήσει ρεαλιστικές απόψεις, τόνισε ο κ. Τζανακόπουλος.

Το πώς θα κλείσει η αξιολόγηση είναι το ίδιο σημαντικό και με το πώς θα κλείσει η αξιολόγηση, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αναφέροντας ότι δεν θα υπάρξει ούτε ένα ευρώ περισσότερη λιτότητα.

Ο κ. Μητσοτάκης βρίσκεται στο Βερολίνο και αντί να βοηθήσει στην εθνική προσπάθεια, επέλεξε να επιρρίψει ευθύνες για την καθυστέρηση στην ελληνική κυβερνηση, ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος . «Οι κυβερνήσεις στην Ελλάδα δεν διορίζονται από τους δανειστές αλλά εκλέγονται από τον ελληνικό λαό», προσέθεσε σχετικά ο κ. Τζανακόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα