Έπιασε η αστυνομία – ομάδα ΔΙΑΣ – τον Αλβανό δραπέτη – δολοφόνο της Κατερίνας στα Ίσθμια

09:09 4/5/2013 - Πηγή: BankWars

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας από τους πιο επικίνδυνους δραπέτες των Τρικάλων, ο οποίος συνελήφθη έπειτα από ληστεία σε σούπερ μάρκετ στο Περιστέρι.

Πρόκειται για τον Ερμάλ ή Λίτορ Λίτα ή Ντρεμπάτα. Ο Λίτα, ένας από τους 11 δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, είναι ένα από τα μέλη της συμμορίας που σε συμπλοκή με αστυνομικές δυνάμεις στα Ισθμια της

Κορινθίας πυροβόλησαν και σκότωσαν την άτυχη 25χρονη Κατερίνα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, την ώρα που ο Λίτα και ο συνεργός του βρίσκονταν μέσα στο κατάστημα, κατέφθασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ. Οι δράστες πέταξαν εναντίον των αστυνομικών δύο χειριβομβίδες, οι οποίες δεν εξερράγησαν.

ΤΟ …ΠΛΟΥΣΙΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο 35χρονος Ερμάλ ή Λίτορ Λίτα ή Ντρεμπάτα συνελήφθη στις 25 Μαρτίου 1998 στον Πειραιά για ληστεία σε οικία. Την 1η Δεκεμβρίου 2006 παραβιάζοντας εξαήμερη άδεια, απέδρασε από τις δικαστικές φυλακές Λάρισας, όπου εκρατείτο με ποινή κάθειρξης 17 ετών και 8 μηνών για ληστεία και σωματική βλάβη, ποινή φυλάκισης 4 ετών για ληστεία, καθώς και ποινή φυλάκισης 12 μηνών για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Στις 17 Φεβρουαρίου 2010 σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής για συμμετοχή του σε εγκληματική οργάνωση, κλοπές, ληστείες, απόπειρες ληστειών κατά συναυτουργία και κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, παραβάσεις του νόμου περί εκρηκτικών υλών, καθώς και διακεκριμένες περιπτώσεις κατοχής όπλων.

Στις 27 Μαϊου 2010 συλλαμβάνεται από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής μαζί με συνεργό του, για ληστείες, απόπειρες ληστειών καθώς και διακεκριμένες περιπτώσεις κατοχής όπλων, αδικήματα που έλαβαν χώρα σε διάφορες περιοχές της Αθήνας σε βάρος υποκαταστημάτων τραπεζών και σούπερ μάρκετ. Φυλακίστηκε άμεσα στο Κατάστημα Κράτησης Λάρισας, μεταφέρθηκε αργότερα στις δικαστικές φυλακές Τρικάλων, όπου απέδρασε προ ημερών.

Keywords
Τυχαία Θέματα