Επενδυτικό σχήμα του Global Family Partners στο ταμπλώ του Χρηματιστηρίου

09:24 6/6/2013 - Πηγή: BankWars

Η δημιουργία επενδυτικού κεφαλαίου που θα τοποθετείται σε ελληνικά assets και επιχειρήσεις και θα εισαχθεί στο Χρηματιστήριο Αθηνών έγινε γνωστή στο πλαίσιο του επενδυτικού forum που πραγματοποιεί το Χρηματιστήριο Αθηνών στη Νέα Υόρκη.

Το προς εισαγωγή στο Χρηματιστήριο Αθηνών

επενδυτικό σχήμα της GFP που όλα δείχνουν ότι θα είναι το πρώτο μιας σειράς κεφαλαίων με αντίστοιχο προσανατολισμό, ονομάζεται Ηellenic Investment Fund και στόχος είναι να αποκτήσει συμμετοχές σε συγκεκριμένους τομείς της ελληνικής οικονομίας, ήτοι στον χρηματοοικονομικό κλάδο, τις υποδομές και την αγορά των τυχερών παιχνιδιών, χωρίς να αποκλείονται, όπως δήλωσε ο κ. Albinus στο Capital.gr., επιμέρους τοποθετήσεις σε assets και δραστηριότητες που εμφανίζουν ενδιαφέρον, όπως για παράδειγμα η ενέργεια και η διαχείριση απορριμμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Global Family Partners συγκαταλέγεται μεταξύ των ξένων επενδυτών που συμμετέχουν στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου μιας εκ των συστημικών τραπεζών στο πλαίσιο του σχεδίου ανακεφαλαιοποίησης.

Την ανακοίνωση έκανε ο Nikolaj Albinus, ιδρυτής και managing partner της Global Family Partners (GFP), μιας επενδυτικής εταιρείας με έδρα το Λονδίνο που εκπροσωπεί και διαχειρίζεται σημαντικά ιδιωτικά επιχειρηματικά κεφάλαια ανά τον κόσμο. Οι διαθέσιμες πληροφορίες αναφέρουν πως το Global Family Partners αποτελεί το όχημα μέσω του οποίου γνωστοί επενδυτές, ρωσικής και όχι μόνο καταγωγής, υλοποιούν ή σχεδιάζουν να το πράξουν, τις επενδύσεις τους στην Ελλάδα.

Πηγή:www.capital.gr
Keywords
Αναζητήσεις
global family partners
Τυχαία Θέματα