Επεισόδια στην Πατησίων μετά το “πανεκπαιδευτικό” συλλαλητήριο των 1000 ατόμων

Επεισόδια ξέσπασαν στην Πατησίων, στο ύψος του Πολυτεχνείου, μετά την ολοκλήρωση του Πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου με τη συμμετοχή φοιτητών, μαθητών και εκπαιδευτικών στα Προπύλαια κατά των μη κρατικών πανεπιστημίων.

Συνολικά, περίπου1.000 άτομα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια και πραγματοποίησαν πορεία προς την Βουλή. Γύρω στις 3 το συλλαλητήριο

ολοκληρώθηκε και οι διαδηλωτές αποχώρησαν. Τρίωρη στάση εργασίας από τις 11.00 έως τις 14.00 για σήμερα είχε προκηρύξει η ΟΛΜΕ, προκειμένου να συμμετάσχει στο συλλαλητήριο, καλώντας όλους και όλες να συμμετέχουν μαζικά στις κινητοποιήσεις ανά τη χώρα.

Ομάδα αναρχικών που συγκεντρώθηκαν στο Πολυτεχνείο, άρχισαν να σπάνε τζαμαρίες σε καταστήματα, κατέστρεψαν φωτεινούς σηματοδότες και έβαλαν φωτιές σε κάδους στην οδό Στουρνάρη.

Ανάλογες κινητοποιήσεις έγιναν και σε άλλες πόλεις: Στη Θεσσαλονίκη (Καμάρα), στον Βόλο (Θόλο), στην Ξάνθη (Κεντρική Πλατεία), στην Κομοτηνή (Κεντρική Πλατεία), στην Αλεξανδρούπολη (Δημαρχείο), στο Ρέθυμνο (Δημαρχείο) και στο Ηράκλειο (Πλατεία Ελευθερίας), αλλά και στην Πάτρα.

Keywords
Αναζητήσεις
epeisodia-stin-patision-meta-to-panekpaideftiko-syllalitirio-ton-1000-atomon.htm
Τυχαία Θέματα